> Voliotaki: EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΑΣΟΝΟΣ!

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΑΣΟΝΟΣ!

Σήμερα το πρωί γύρω στις 10.30 πήγα στην Εθνική τράπεζα στην οδό Ιάσονος  για μια δουλειά στα ταμεία της τράπεζας. Είχα το νούμερο 207. Αφού περίμενα κανένα 20λεπτο μπαίνει μια κοπέλα γύρω στα 23 πρέπει να ήταν, η οποία γνώριζε έναν υπάλληλο (στο ταμείο νούμερο 1 της τράπεζας) ....
Αφού περίμενε 10 λεπτά περίπου, έπιασε  κουβέντα με τον γνωστό της υπάλληλο ο οποίος της είπε να πάει να την εξηπηρετήσει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ και χωρίς να ρωτήσει κανέναν. αφού αργούσε όλο και περισσότερο, πάω και στέκομαι διπλα της. Αυτοι συνεχίζουν ανενόχλητοι να μιλάνε για θέματα άσχετα. Αφού κάθομαι  δίπλα της για περίπου 5 λεπτά, λέω στον υπάλληλο " Περνιέσαι για έξυπνος?" και η απάντησή του ήταν "ναι!". Χωρίς να δώσει εξηγήσεις για την μαλακια που έκανε και χωρίς να ζητήσει συγνώμη. Αυτη δε, την έκανε με ελαφρά πηδηματακια.
Και ερωτώ:
 Ο υπάλληλος , οκ , είναι μαλάκας ο άνθρωπος. δεν υπάρχει κανείς που να ελέγχει τι στο διάολο γίνεται εκεί μέσα?

 ΚΑΙ δηλαδή οι άλλοι που περιμέναμε είμασταν βλάκες και αυτή ήταν η έξυπνη και ο υπάλληλος ο ακόμα πιο έξυπνος που για να κάνει τα γλυκά μάτια στην γκόμενα παρέβλεψε 30 άτομα που περιμέναμε και πήρε αυτη?
Πιστεύω η τράπεζα να λάβει τα μέτρα της. και να τον στείλει εκει που πρέπει τον λαλακα τον υπάλληλο...


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ