> Voliotaki: Ο Άγγελος Κωβαίος (ΒΗΜΑ), ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ και ο πολύς Παπασπύρου της ΑΔΕΔΥ.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ο Άγγελος Κωβαίος (ΒΗΜΑ), ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ και ο πολύς Παπασπύρου της ΑΔΕΔΥ.

Είχαν βογγήξει τα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης από τις ζειμπεκιές του αντιστασιακού προέδρου της ΑΔΕΔΥ Παπασπύρου, κάθε Σεπτέμβριο που το όλον ΠΑΣΟΚ-του Άκη και του Γιάννου συμπεριλαμβανομένων-ανέβαινε στη συμπρωτεύουσα με αφορμή τη περίφημη ΔΕΘ, στην οποία συμμετέχει με εντυπωσιακές εμφανίσεις και η Έλενα Ράπτη.

Ο πολύς Παπασπύρου λοιπόν, από τους εκπροσώπους του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού, απείλησε με λευκή απεργία το κόμμα που τον γέννησε και το οποίο, παρέα με τη ΝΔ, εγκατέστησαν το παρακράτος των κηφήνων δημοσίων υπαλλήλων με κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις.

Άκουγα λοιπόν το πρωί της Πέμπτης στο ραδιόφωνο –δεν έπιανε άλλο σταθμό-την εκπομπή του Άγγελου Κωβαίου, ο οποίος είναι υπάλληλος του ΔΟΛ και ως είθισται και βολεμένος στο κράτος-βλέπε ΕΡΑ στη προκειμένη περίπτωση.

Ο Κωβαίος λοιπόν είχε καλεσμένο τον Παπασπύρου-τηλεφωνικά-και για μια ακόμη φορά διαπίστωσα πόσο δίκαιο έχουν  τα συνθήματα των Εξαρχείων για τους δημοσιογράφους.

Ο Κωβαίος παρότι κουβαλάει την υποτιθέμενη  «βαριά» φανέλα του «ΒΗΜΑτος», αντιμετώπιζε με δέος τον Παπασπύρου, λες και είχε απέναντί του τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, τον Νέλσον Μαντέλα, τον Αιζενχάουερ, τον Μπιλ Γκέητς, τον Ρήγα Φερραίο η τον Μακρυγιάννη.

Κότα ο δημοσιογράφος μπροστά στον κρατικοδίατο συνδικαλιστή που κουνάει το δάχτυλό του στο παρακράτος που τον γέννησε αλλά και στους αξιοπρεπείς πολίτες.

Πιο σκληρές ερωτήσεις κάνει η Ναταλία Γερμανού στους γκόμενούς της όταν τους καλεί στην εκπομπή από τον Άγγλεο Κωβαίο στον Παπασπύρου, τον πολλά βαρύ, τον πρώτο τραπέζι πίστα.

Μεγάλες στιγμές για τη δημοσιογραφία και τον συνδικαλισμό.

Α ρε δυστυχισμένε Μόσιαλε, με ποιους πας να τα βάλεις…
 ΝΕΜΕΣΙΣ