> Voliotaki: ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ NEO ΥΕS!

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ NEO ΥΕS!

Ο ερημίτης - κοσμοκαλόγερος Φώτης φιγουράρει στο ένα από τα δύο εξώφυλλα του νέου τεύχους του περιοδικού YES που κυκλοφορεί σε όλα τα κέντρα τυπου και περίπτερα της Κεντρικής Ελλάδας.

Ο Φώτης μιλά για την ζωή του για πρώτη φορά, ενώ σχολιάζει το κίνημα των Αγανακτισμένων, ακόμα και τον Αχιλλέα Μπέο! Μιλάει για τα λεφτά, τις σπουδές και τις γυναίκες!


Στο άλλο εξώφυλλο ο δημοφιλής νέος τραγουδιστής Απόστολος Μόσιος σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη,μιλά για το γάμο, τα ναρκωτικά και το σεξ.

Ακόμα: Αθηνά Μπασιούκα, Κώστας Χαλέβας, Δημήτρης Ιατρόπουλος, Γιούλη Νικολέ, Κερασία Μπαρτζιώκα, Βασίλης Ζούζουλας, Αλέξης Καλαμάρας, Αλέξανδρος Κασσανδρινός, Νίκος Μόσχος, Ελένη Μπίσμπα, Σπυρίδων, Δημήτρης Καλεσόπουλος, Κώστας Καραφώτης, Ανδρέας Κατσιγιάννης, Τζούλια Τσαλίκη, Σταύρος Πλουμιστός, Νάνσυ Καπούλα, Άλκης Ρέντης, Χρήστος Αβραμίδης, Νατάσα Οικονόμου!...


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Πετρούλα Ντελεδήμου έγινε μητέρα!!!!

The Crisis Issue: Πώς θα την περάσουμε στην κρίση. Συμβουλές για να μην καταλάβουμε από κρίση... Όλες οι προσφορές και οι προτάσεις σε Βόλο και Θεσσαλία.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ:Ποδηλατοπορεία στο Βόλο - πάμε για ορθοπεταλειές... επέλεξε ποδήλατο

Παύλου Μελά: στον πιο εναλλακτικό δρόμο της πόλης. Πώς συνδυάζονται τα Armani, ένα καφενείο και μία κατάληψη!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ YES!
Νο 1 περιοδικό στην Κεντρική Ελλάδα με 8πλάσια διαφορά από το δεύτερο!