> Voliotaki: Απάντηση στον κ. Μουλά κ. Μεργιαλή κ. Μαρκάκη και Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Απάντηση στον κ. Μουλά κ. Μεργιαλή κ. Μαρκάκη και Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Διαβάζοντας τον Ταχυδρόμο τον τελευταίο καιρό βλέπω μια μονομερή υποστήριξη γι'αυτα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και  συγκεκριμένα για την ιμετασιόν ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου (Α.Σ. Κασσάνδρα Ολυμπιακός ). Συγκεκριμένα ο κ. Μουλάς, ο κ. Μεργιαλής , και ο κ.
Μαρκάκης ζητούν την στήριξη της αγαπημένης τους ομάδος  ο καθένας απο το πόστο που έχει. Ο κ. Μουλάς έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και δόθηκε υποστήριξη απο ορισμένους Δημοτικούς Συμβούλους.Κύριοι στην δημοτική αρχή  υποστηρίζετε διεφθαρμένες ομάδες, διεφθαρμένους παράγοντες είτε Τοπικους είτε Αθηναίους..; Μήπως φέρνετε ξανά την εποχή της Χούντας στον Βόλο επί εποχής  Δημάρχου Σάρρου.; Κύριε Μαρκάκη γράφετε στην επιστολή σας οτι προσφύγατε στην δικαιοσύνη και κάνατε μήνυση στον κ. Μπέο γιαυτά που έλεγε εις βάρος σας και για  τις ζημιές που έγιναν στο Εθνικό Στάδιο Βόλου.Πια τιμωρία επεβλήθη ύστερα απο την μήνυσή σας στον συγεκριμένο  παράγοντα ή στον Διευθυτή του Σταδίoυ..; ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ  ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ.
Και απάντηση σε όλα αυτά πώς μπορείτε να υποστηρίζετε διεφθαρμένους είτε  παράγοντες είτε ομάδες εις βάρος της πραγματικής τοπικής ομάδος της Νίκης Βόλου..; Δεν είδα ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο...!!


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ