> Voliotaki: Το θεάρεστο έργο της εκκλησίας

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Το θεάρεστο έργο της εκκλησίας

Αγαπητέ αναγνώστη η απάντηση σου στο μήνυμα που έστειλα χθες δείχνει ότι κάποιος ενοχλήθηκε αυτό γιατί είτε εσύ κάνεις αυτό το καλό η η γυναίκα σου.
Δυστυχώς η στενομυαλιά σου σε έβαλε να στείλεις απάντηση στην ανάρτηση και δεν την διάβασες προσεκτικά.
Το μένος μου είναι κυρίως για τους παπάδες διότι μπορεί να δουλεύουν κάποιοι εθελοντικά και να κουράζονται αναμφίβολα αλλά αυτοί(οι παπάδες) έχουν την οργάνωση θα μπορούσαν κάλλιστα να βγάλουν ένα πρόγραμμα το όποιο θα επέτρεπε και να μην σταματήσει το συσσίτιο και να ξεκουραστούν αυτοί που πραγματικά δουλεύουν εκεί.  Ακόμα καλύτερα θα μπορούσαν να προσλάβουν ακόμα έστω και για ένα ενάμιση μήνα κάποιους συμπολίτες μας η κάποιους από αυτούς που συμμετέχουν στο συσσίτιο βοηθώντας έστω και λίγο στην μεγάλη ανεργία της πόλης μας.
Όσο για την αναφορά σου ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ισχύει 100% αλλά για όλους γιατί το να είσαι παπάς η εθελοντής σε τέτοιες πράξεις είναι λειτούργημα και δεν αμείβετε με τίποτα έτσι θα σου ξανά τονίσω η θα ρωτήσω αλλιώς.
Αυτοί οι 146 άνθρωποι δεν έχουν να φάνε πολλοί δεν έχουν καν κάπου να μείνουν μέχρι τον Σεπτέμβριο πως θα την βγάλουν ε…?

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ