> Voliotaki: «Σεμνά και ταπεινά» ο Παπανδρέου, ενόψει νέων μέτρων

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

«Σεμνά και ταπεινά» ο Παπανδρέου, ενόψει νέων μέτρων

Στο πνεύμα του προκατόχου του κ. Κώστα Καραμανλή, άρχισε να κινείται ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, ενόψει των νέων σκληρών μέτρων, που θα λάβει η κυβέρνηση στο πλαίσιο του Μνημονίου-2, το οποίο θα συνάψει με τους δανειστές της χώρας. 

Εμφορούμενος από τη λογική του «Σεμνά και Ταπεινά» ο κ. Παπανδρέου μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο, ζήτησε από τους υπουργούς του οι μετακινήσεις τους στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) να είναι περιορισμένες και οι εμφανίσεις τους λιτές....


Η κυβέρνηση πέραν της απαρέγκλιτης τήρησης του Μεσοπρόθεσμου θα κληθεί να λάβει νέο πακέτο μέτρων, που θα περικόψουν περαιτέρω το εισόδημα του ελληνικού λαού, και δεν επιθυμεί με τη συμπεριφορά υπουργών να προκαλέσει το κοινό αίσθημα.

Κατά τα άλλα, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή για σκληρή δουλειά στα μέλη της κυβέρνησης ενώ την Πέμπτη θα συνεδριάσει εκ νέου το υπουργικό συμβούλιο. 

Σύμφωνα με πολιτικούς παρατηρητές, ο κ. Παπανδρέου ποντάρει πολλά στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να αντιστραφεί το αρνητικό για την κλίμα κυβέρνηση.