> Voliotaki: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ: Άστραψε και βρόντηξε στην χθεσινή τηλεοπτική Ζούγκλα...

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ: Άστραψε και βρόντηξε στην χθεσινή τηλεοπτική Ζούγκλα...

Ο ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ...!!

Δημοσιογραφικό "μακελειό" στην χθεσινοβραδινή τηλεοπτική Ζούγκλα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, με καλεσμένο τον Βολιώτη δημοσιογράφο Αντώνη Κουμιώτη.

Ήταν την ώρα που ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, από τα γραφεία της Zougla.gr και σε τηλεφωνική σύνδεση, μετέδιδε το ρεπορτάζ για την Κύπρο, αναφερόμενος σε πηγές των Ισραηλινών και των Αμερικανικών Υπηρεσίων.

Με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, να μην κρύβει την δυσαρέσκειά του έναντι του Νίκου Γεωργιάδη, προσπαθώντας να ρήξει τις ευθύνες σε τεχνικό λάθος, που ίσως να μην του επέτρεπε να ακούει καλά τα ερωτήματά του, μιας και ο δεύτερος τον άδειασε σε σχόλιό του για την υπόθεση Ανάν, άστραψε και βρόντηξε πάνω από το κανάλι του Μπουρναζίου:

 

"Συνάδελφε κύριε Γεωργιάδη", πήρε τον λόγο και είπε ο νεαρός Βολιώτης δημοσιογράφος, "φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεστε ότι αυτή την ώρα μας βλέπουν από την αμερικανική πρεσβεία και γελούν. Δεν είναι δυνατόν, γνωρίζοντας ότι όλα ξεκινούν και καταλήγουν από το αμερικανικό πεντάγωνο, να χρησιμοποιούμε ως πηγές μας, οι δημοσιογράφοι, τις ισραηλινές και αμερικανικές υπηρεσίες.

Τί λέμε δηλαδή στον κόσμο; Ότι αυτοί θέλουν; Ποιό είναι το ρεπορτάζ μας; Δηλαδή τί μας λέτε, ότι η Κυπριακή κυβέρνηση περίμενε 2,5 ολόκληρα χρόνια, έχοντας στο έδαφός της τέτοιου είδους εκρηκτικά, τις αμερικανικές διαπραγματεύσεις για το πού θα πάει το κατασχεμένο, με δική τους πάντα εντολή, φορτίο; Υπάρχουν 13 νεκροί, σε περίπτωση που το έχουμε ξεχάσει..." κατέληξε ο Αντώνης Κουμιώτης.

Ειλικρινά, χθες δεν θα θέλαμε να είμαστε σε καμία περίπτωση στη θέση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. 


ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΜΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. ΛΕΤΕ ΤΥΧΑΙΟ NA MHN HTAN ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ TOY; ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ; ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ;


ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ, Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK PROFILE ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ "ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ. ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ...".