> Voliotaki: Να σου βγάλω το μάτι;

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Να σου βγάλω το μάτι;

Είναι καιρός τώρα που παρατηρώ τους βολιώτες και περιμένω να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει η υποκρισία τους.
Θα κάνω την παρατήρηση μου για το ψεύτικο ενδιαφέρον τους σχετικά με τις κεραίες. Το έχω κάνει αρκετές φορές, θα το κάνω ακόμα μία.
Αγαπητοί υποκριτές συμπολίτες,
Αφήστε στην άκρη το ψεύτικο ενδιαφέρον σας για τις κεραίες και αξιοποιήστε το φωτογραφικό σας ταλέντο σε κάτι πιο χρήσιμο, όπως τα πουλάκια, ή τα σκουπίδια που πετάτε παντού και συνέχεια. Έχετε γίνει εξέχοντες ρουφιάνοι και το πρωταθλητές στο άθλημα "κατέστρεψε τον γείτονα σου". Πρέπει να ξέρετε ότι δεν ξεγελάτε κανέναν βρίσκοντας γελοίες δικαιολογίες όπως το κυνήγι κεραιών. Χθες οι μάγισσες, σήμερα οι κεραίες, αύριο κάτι άλλο. Πρέπει να γίνετε καλοί άνθρωποι και μόνο τότε θα βγείτε από την χρεωκοπία. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή η νοοτροπία που κουβαλάτε σας έφερε στην χρεωκοπία.
Ολοι σας ξέρετε για τον μύθο του Ηρακλή και για τον δρόμο της αρετής και της κακίας. Ο Ηρακλής διάλεξε τον δρόμο της αρετής, εσείς γιατί διαλέξατε τον δρόμο της κακίας; Λέτε ότι είστε χριστιανοί ορθόδοξοι, άλλα κάνετε την μία κακία πίσω από την άλλη. Ε λοιπόν, ΔΕΝ είστε Ελληνες, ούτε χριστιανοί. Ξέρετε τι είστε;;; ΚΑΚΟΙ άνθρωποι.
Με αυτό το μήνυμα μου ελπίζω ότι θα μιλήσω στο ελληνικό φιλότιμο και επιτέλους θα ξυπνήσετε!!
Εχουμε ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙΑ προβλήματα και εσείς ΧΤΕ-ΝΙ-ΖΕ-ΣΤΕ ! ! !
Οσο λοιπόν μαλακίζεστε, η vodafone σας χρεώνει ΜΟΝΟ 1 ευρώ τα 30 λεπτά ίντερνετ (4 ώρες χ 30 μέρες = 240 ευρώ το μήνα ΜΟΝΟ), το καρφούρ σας χρεώνει το σαλάμι ΜΟΝΟ 3 ευρω τα 200 γραμμάρια ( 15 ευρώ το κιλό ΜΟΝΟ), η βενζίνη κοστίζει ΜΟΝΟ 1,70 και το κωλοδάχτυλο συνεχίζεται και μπαίνει πιο βαθιά......
Αγαπητοί υποκριτές συμπολίτες... όσο είστε μόνοι σας και παίζετε με την πάρτη σας, οι εταιρείες θα σας γαμάνε ξανά και ξανά, χωρίς έλεος, χωρίς σάλιο. Ξέρετε γιατί; Γιατί είστε κακοί και καταστρέφετε. Γιατί είστε θρασύδειλοι και το παίζετε γαμιάδες. Ενας "γαμιάς ηλίθιος" κατεβάζει μία κεραία κινητής τηλεφωνίας και η εταιρεία μας γαμάει όλους με υψηλές χρεώσεις. Ενας "γαμιάς ηλίθιος" κάνει καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας και το ΙΚΑ και η εταιρεία κάνει σε όλους τετράωρες συμβάσεις χωρίς ένσημα και αποζημίωση. Ενας "γαμιάς ηλίθιος" αυξάνει την φορολογία και η εταιρεία φεύγει. Ενας "γαμιάς ηλίθιος" κλέβει στο μάρκετ και ανοίγει τις συσκευασίας για πλάκα. Το πρόβλημα γιγαντώνεται όταν ο "γαμιάς ηλίθιος" δεν είναι μόνο ένας, άλλα είναι πολλοί! Περισσότεροι από 7.000.000, κάπου εκεί τους υπολογίζω. Σας βλέπω κάθε μέρα πως συμπεριφέρεστε.
Σύντομα θα σας πάρουν το σπίτι και λίγο μετά θα σας πάρουν και την πατρίδα σας. Για ένα και μοναδικό λόγο. Σημειώστε τον για να με θυμάστε. Γιατί είστε κακοί άνθρωποι και όλες σας οι πράξεις είναι εκ του πονηρού. Οπως λέει και η παροιμία, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του ώρα. Ηρθε η ώρα να τιμωρηθείτε.

Να θυμάστε ότι μόνο η φωνή της καλοσύνης έχει την πραγματική δύναμη. Αν θέλετε να βγείτε από το τούνελ της χρεωκοπίας γίνετε καλοί άνθρωποι. Μόνο αυτό κερδίζει.

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ