> Voliotaki: Αγανακτισμένοι και οι μαθητές! Μαθητές του 1ου γυμνασίου Νέας Ιωνίας μιλούν για τα καμώματα των πολιτικών:

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Αγανακτισμένοι και οι μαθητές! Μαθητές του 1ου γυμνασίου Νέας Ιωνίας μιλούν για τα καμώματα των πολιτικών:

Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος 10-7-2011

"ΆΛλοι τρώνε με χρυσά κουτάλια και ο περισσότεροσ λαός έχει πλαστικά" αναφέρει η Ιωάννα Κοσκινά
Η ΠΑρασκευή Αθανασίου μιλάει για το συμφέρον των βουλευτών: "Στην πραγματικότητα δεν λειτουργούν με τη θέληση και τον σωστό τρόπο αλλά με γνώμονα το συμφέρον τους. Δεν παλεύουν για το δημόσιο αλλά για τον εαυτό τους"...


"Οι νέοι σήμερα δεν μπορούν να κάνουν όνειρα αφού οι εκρπόσωποί μας δεν εφαρμόζουν όσα υποτίθεται ότι θα έπρεπε να εκφράζουν" Υπέυθινοι οι πολιτικοί για το μέλλον των παιδιών, αναφέρει ο Κωνσταντίνος Γκιάστας. Αναφέρει ακόμα: "Ζούμε σε μια εποχή της αδιαφάνειας και των μεγάλων σκανδάλων"

Κων/νος Σταυρίδης: "Δεν είναι σωστό να βγαίνει ένας βουλευτής καιμέλος της κυβέρνησης και να λέει "μαζί τα φάγαμε" την στιγμή που όσα παίρνει αυτός δεν τα παίρνει ο μεροκαματιάρης Ελληνας σε όλον τον χρόνο." Επίσης ο Κωνσταντίνος ζητάει άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Ο Δημήτρης Βούρος υποστηρίζει πως οι βουλευτές της Ελλάδασ νοιάζονται μόνο για το δικό τους συμφέρον. "Στον ελληνικό λαό γίνονται όλο και περισσότερες περικοπές μισθών και συντάξεων αλλά στους βουλευτές δίνονται και άλλα bonus και όλο και ανεβαίνει ο μισθός τους. Έτσι όταν αυτόι παίρνουν διπλάσια λεφτά από έναν μισθοτό και συνταξιούχο δεν μπορούν να καταλάβουν τι γίνεται στον έξω κόσμοκι έτσι είναι απομακρισμένοι από τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων"

Η Μαρία Γιαννιώτη ζητά να σταμτήσει η οικογενειοκρατία και να έχουν λόγο οι πολίτες.

Ο Κωνσταντίνος Βούλγαρης προτείναι να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών απο 300 σε 200 ενώ παίρνει θέση κατά της οικογενειοκρατίας. "Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να βάλουμε νέους στο κοινοβούλιο κι έτσι οι βουλευτές μας να γίνουν σωστοί"
Παρόμοιες απόψεις έχουν και οι Γιώργος Ζφείρης Ευγενία Καρυπίδη Νεφέλη κοκτσίδη Δημοσθένης Γκοτσόπυλος Γιώργος Γεωργάκος Κων/νος Βουρδάκης και Ελένη Βουσβουκίδου.

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ