> Voliotaki: Τι θα γίνει, εάν καεί ένας βουλευτής;

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Τι θα γίνει, εάν καεί ένας βουλευτής;

                                                                                                    Συντάκτης: Γιάννης Ξυνόπουλος 
                                                                                                                               parapolitika.gr
Στην Αθήνα αυτές τις μέρες έχουν παρελάσει όλοι. Από ακτιβιστές, δημοσιογράφους, ανταποκριτές ξένων μέσων, έως ανθυποπράκτορες και πρακτοράκια.

Η αλήθεια ήταν μπερδεμένη, αλλά τώρα το κακό παράγινε και σέρνεται σε ένα δρόμο, που δεν οδηγεί πουθενά. Οι δημοσιογράφοι έχουν ήδη τοποθετηθεί και περιμένουν να συμβεί το μοιραίο γεγονός, εκείνο που θα φέρει εξελίξεις, γιατί ο Γιώργος το κλώθει και το κωλοβαράει. Ο πόλεμος ξεκίνησε με αλληλοκατηγορίες από «σοβαρά» και έγκυρα μέσα ενημέρωσης....


Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα, αφού οι αλλαγές, όχι μόνο είναι επώδυνες και άδικες αλλά και ... ρεβανσιστικές. Ο κ. Παυλόπουλος, ως υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση Καραμανλή, είχε μονιμοποιήσει ένα σκασμό από συμβασιούχους του ΠΑΣΟΚ, για να δείξει καλή συμπεριφορά η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση, ζητώντας την «άτυπη» συναίνεση του Γιώργου Παπανδρέου.

Και τώρα οι φιλεύσπλαχνοι του ΠΑΣΟΚ βάζουν κοινωνικά κριτήρια στις απολύσεις... Τι ΑΣΕΠ και μαλακίες; Πότε προσελήφθη... Α!! Επί Νέας Δημοκρατίας.. Διώξ’ τον να πάει στην ανεργία και στην ευχή του Θεού, λένε από μέσα τους οι στοργικοί σύντροφοι.

Να σου πω εγώ τώρα ... ποιος θα πληρώσει την κρίση.

Αφήνουν κόσμο με διχίλιαρα και απομακρύνουν για να σωθεί η Ελλάδα από τη χρεοκοπία, ανθρώπους χρήζοντες βοήθειας με 750 ευρώ το μήνα. Σαν δεν ντρέπεστε... και έχετε τα μούτρα να βγαίνετε στις τηλεοράσεις και να παραμυθιάζετε τον κοσμάκη.

Άρχισαν οι υπουργοί κι οι υφυπουργοί και τραβάνε την ουρά τους. Αμ, εδώ που φτάσαμε δεν έχει πισωγυρίσματα... Γιαούρτια, πέτρες, μπουκάλια και άλλα ανακυκλώσιμα στο πέρασμά σας.

Αν, λέω -υπόθεση εργασίας-, μέσα από τους «αγανακτισμένους» πεταχτεί ένα πρακτοράκι, που ήρθε στην Ελλάδα για μαθητεία και κάψει ένα βουλευτή μπροστά στις κάμερες και τους τηλεφακούς, τι θα γίνει; Ποιος θα σβήσει τη φωτιά; Οι Ευρωπαίοι ή οι Αμερικανοί;

Θα επιβεβαιωθεί η έκθεση της CIA για ταραχές στην Ελλάδα με βία στους δρόμους; Θα βγουν τα τανκς να επιβάλουν τους νόμους των δανειστών μας;

Δεν μπορεί, όλο αυτό κάπου θα φτάσει... κάπου θα τελειώσει. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ούτε το 2020 δεν φεύγουν οι δανειστές από εδώ. Τόσο αισιόδοξα είναι τα πράγματα!

Στην αυτοδυναμία παίζεται όλο στο σκηνικό. Να δούμε ποιος θα σχηματίσει κυβέρνηση μετά τις εκλογές του Παπανδρέου... Τι σχήμα θα προκύψει;