> Voliotaki: Τα' βαλαν με Γκερέκου και ΠΑΣΟΚ οι Κερκυραίοι Αγανακτισμένοι

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Τα' βαλαν με Γκερέκου και ΠΑΣΟΚ οι Κερκυραίοι Αγανακτισμένοι

Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά ήταν η βραδινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων της Κέρκυρας, οι οποίοι εκδήλωναν την οργή τους για όσα συνέβησαν στην Αθήνα.

Η πορεία ξεκίνησε από την Πλατεία Δημαρχείου όπου κάθε βράδυ συγκεντρώνονται οι Αγανακτισμένοι, οι οποίοι έκαναν για περίπου μισή ώρα καθιστική διαμαρτυρία και κάλεσαν τους θαμώνες να σηκωθούν από τις καφετέριες και να ενώσουν και τις δικές τους φωνές για να διαμαρτυρηθούν για το μεσοπρόθεσμο, την αστυνομική βία και την τρομοκρατία του κράτους που λαμβάνει χώρα στο Σύνταγμα. ...


Στη συνέχεια, μετέβησαν έξω από το πολιτικό γραφείο της Α. Γκερέκου φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της ενώ συνέχισαν μέχρι το Σαρόκο όπου έκαναν δεκάλεπτη καθιστική διαμαρτυρία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα. Η πορεία πέρασε και έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Μεθοδίου όπου οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά της οικονομικής πολιτικής και της «ΠΑΣΟΚικής κρατικής βίας».

Μεγάλο μέρος των συνθημάτων απευθυνόταν στη βουλευτή Άντζελα Γκερέκου, την οποία οι διαδηλωτές χαρακτήρισαν ως ανεπιθύμητη στην Κέρκυρα μετά τη θετική στάση της στην ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο στη Βουλή.