> Voliotaki: Παπανδρέου: "Δεν πάω σε εκλογές"

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Παπανδρέου: "Δεν πάω σε εκλογές"

 parapolitika.gr

Κατηγορηματικός ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο

Ο Γιώργος Παπανδρέου απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες στην διάρκεια της τοποθέτησής του στο πολιτικό συμβούλιο.  Την πληροφορία επιβεβαίωσε σε σύντομη συνομιλία του με δημοσιογράφους, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγο από το Μέγαρο Μαξίμου, λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης. ...


Ο υπουργός Ανταγωνιστικότητας, χαρακτήρισε την όλη συζήτηση που διαρκεί ήδη περισσότερο από πέντε ώρες ως «εκτεταμένη και εις βάθος».

Στο μεταξύ, την αυτοκριτική του για περίπου... μία ώρα έκανε σύμφωνα με πληροφορίες  ο υπουργός Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου κατά την διάρκεια της άτυπης συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Ο "τσάρος" εξήγησε αναλυτικά τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα λέγοντας πως πρέπει να το υπογράψουν επειδή διαφορετικά θα είναι στον αέρα οι δόσεις!

Μάλιστα, δέχθηκε αρκετά πυρά από τους υπουργούς, ωστόσο κατέστησε σαφές πως εκείνος «έτρεχε» σε Λουξεμβούργο, Βρυξέλες και Ουάσιγκτον για να πάρει η χώρα μας την 5η δόση, επισημαίνοντας για ακόμα μια φορά πως τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει ενώ δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις.