> Voliotaki: «Η Δημοκρατία δεν λειτουργεί με φοβικά σύνδρομα»

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

«Η Δημοκρατία δεν λειτουργεί με φοβικά σύνδρομα»

«Δεν έχετε τη δύναμη και τη θέληση να τα βάλετε με τον κακό σας εαυτό, γι' αυτό θέλουμε ονομαστική ψηφοφορία, για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, σε σύντομη παρέμβασή του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. χαρακτήρισε απαράδεκτο στη σημερινή δημοκρατία να λειτουργούμε με φοβικά σύνδρομα και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε κάνει πολλά βήματα από το 1974. Τότε πήγαμε με το σύνθημα "Καραμανλής ή τανκς", σήμερα με το σύνθημα "ψηφίζετε ή τανκς"»....


Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επιτέθηκε στα δύο μεγάλα κόμματα που δεν θέλουν να θίξουν, γι' αυτό και δεν έκαναν τίποτα, τους «πατριώτες καρχαρίες» που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, ενώ κατέθεσε απάντηση της Ελβετίδας υπουργού Οικονομικών προς ομογενή βουλευτή, σύμφωνα με την οποία, όπως είπε, η Ελβετία από το 2005 επεδίωκε την συνεργασία με τη χώρα μας, σχετικά με το φορολογικό σύστημα και την ανταλλαγή πληροφοριών. «Μας παρακαλεί η Ελβετία από το 2005. Μιλάμε για 80 δισ. ευρώ. Αν είχαμε συλλάβει τους μεγαλοκαταθέτες, δεν θα είχαμε ανάγκη το Μνημόνιο» υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης.