> Voliotaki: SOLD OUT ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΖΑΚΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

SOLD OUT ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΖΑΚΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΚΕΠΗ, ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...

Δεν είναι μόνο το γεγονός της βαριάς κληρονομιάς του ονόματός του. Δεν είναι μόνο το αδιαμφισβήτο ρίγος που προκαλεί στο γυναικείο πληθυσμό, ούτε φυσικά μόνο το καταπληκτικό του χαρακτήρος του, όπως ομολογούν όσοι τον γνωρίζουν. 


Ο γιος της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, Κωνσταντίνος, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες, έχει αφήσει για λίγο στην άκρη της υποκριτική του καριέρα, κυκλοφορώντας τον πρώτο του δίσκο, με τίτλο "Είμαι εγώ", έχει αναπτύξει απίστευτη δυναμική στη νέα γενιά, η οποία δείχνει να εκφράζεται απόλυτα από τον τσαμπουκαλεμένο στίχο και ήχο του. Απόδειξη... οι sold out εμφανίσεις του Κωνστανίνου Καζάκου, όπου κι αν επιλέξει να εμφανιστεί σε όλη την Ελλάδα. 


Μία από αυτές, μάλιστα, λέγεται ότι θα είναι και αυτή της επόμενης Παρασκευής 6 Μαϊου στον Βόλο και πιο συγκεκριμένα στο VOX MUSIC STAGE, στου Τσαλαπάτα, όπου παρέα με τους Σοφία Αρβανίτη και Μιχάλη Κακέπη, οι οποίοι επίσης συνεχίζουν με επιτυχία την πανελλαδική τους περιοδεία, για την προώθηση των τελευταίων τους δίσκων "Χωρίς Retouche" και "Σελένα", ετοιμάζουν μία μοναδική παράσταση για το βολιώτικο κοινό.