> Voliotaki: Αθλιότητες από την φυλλάδα του Αλαφούζου

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αθλιότητες από την φυλλάδα του Αλαφούζου

Πάλι καλά που δεν ζήτησε να ανοίξουν τα ξερονήσια για να κάνουν τουρισμό δαπάνες ελληνικού δημοσίου, όσοι/ες δεν γουστάρει το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΕΒ, η «Καθημερινή».
Μας γράφει λοιπόν καλαμαράς του Αλαφούζου εκεί σήμερα:
  «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κανονικά για το ψυχιατρείο, ... τέλος, το ΚΚΕ, με τη στάση που τηρεί, επιβεβαιώνει πόσο εσφαλμένη ήταν η άνευ όρων νομιμοποίηση του το 1974.»!!!!

Και γιατί δεν κάνεις πρόταση, μεγάλε, να επανορθωθεί το «λάθος»; (Ασε που ψεύδεται, γιατί η νομιμοποίηση του ΚΚΕ δεν έγινε «άνευ όρων» αλλά μετά την κατάθεση μιας υπεύθυνης δήλωσης στον Αρειο Πάγο από τον τότε γραμματέα του Χαρίλαο Φλωράκη. Αυτό είναι όμως μια άλλη «πονεμένη» ιστορία).




Επανερχόμαστε λοιπόν στο συγκρότημα ΜΜΕ που διαθέτει ο εφοπλιστής Αλαφούζος. Δεν θα αναφερθούμε στα όσα είχαν αποκαλυφθεί μετά την αντιπαράθεση που είχε με ένα άλλο μπουμπούκι τον Κουρή, ούτε ότι είναι ο μόνος πλουτοκράτης που έχει παραδεχτεί δημόσια ότι λάδωνε πολιτικούς –τον Μητσοτάκη συγκεκριμένα- για να πηγαίνουν πρίμα οι επιχειρηματικές του μπίζνες.
Αυτό που πρέπει να τονίσουμε όμως είναι ότι η αλητοδημοσιογραφία στην οποία επιδίδονται κάθε μέρα τα τσιράκια του Αλαφούζου, από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο εφοπλιστής συνέχεια χτυπάει κόκκινο.

Δεν φτάνει που συκοφαντούν, προβοκάρουν, διαστρεβλώνουν, κάθε εργατική κινητοποίηση, δεν τους αρκεί που στηρίζουν με κάθε τρόπο την άγρια επίθεση που έχει εξαπολύσει η μνημονική κυβέρνηση του ΓΑΠ, στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, προχωρούν και στην ολοφάνερη παραποίηση γεγονότων σε τέτοιο βαθμό που 
η διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελούν γίνεται ολοφάνερη.