> Voliotaki: Βία στα Γήπεδα. Γιατί δεν θα σταματήσει ΠΟΤΕ!

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Βία στα Γήπεδα. Γιατί δεν θα σταματήσει ΠΟΤΕ!

www.petalovolos.blogspot.com

Σίγουρα όλοι μας θα έχουμε αναρωτηθεί γιατί δεν μπορεί να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της Βίας στα Γήπεδα? Κι όμως η απάντηση είναι τόσο απλή:
Γιατί δεν θέλουν να τη σταματήσουν!
Ποιοι? Το ίδιο το κράτος!
Η ελεγχόμενη έκρηξη οργής μέσα ή και λίγο έξω από τα γήπεδα είναι ο καλύτερος τρόπος
αποσυμπίεσης της οργής που αισθάνονται οι νέοι άνθρωποι για την κατάντια της ζωής τους. Στον κρατικό μηχανισμό βολεύει αυτή η «έκρηξη» να γίνεται ελεγχόμενα μέσα στα γήπεδα κι όχι στους δρόμους όπου η κατάσταση μπορεί να αποβεί «μοιραία».
Οπότε μην αναρωτιέστε γιατί δεν υπάρχουν συλλήψεις ή γιατί δεν υπάρχει βίαιη καταστολή των επεισοδίων. Απλά αφήνουν τους οργισμένους νέους να βγάλουν τα απωθημένα, που το ίδιο κράτος έχει δημιουργήσει σ’ αυτούς, σ’ ένα ελεγχόμενο περιβάλλον όπως είναι ένα γήπεδο.
Γι’ αυτό εσείς που ξεχαρμανιάζετε σπάζοντας κεφάλια συνανθρώπων σας και συμπασχόντων με σας, ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Σε λάθος κατεύθυνση ξεσπάτε! Άλλοι φταίνε για τα προβλήματά σας κι όχι οι φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!
Οι φίλοι των άλλων ομάδων έχουν τα ίδια προβλήματα με σας. Μπορεί και χειρότερα! Επιτέλους βγάλτε την οργή σας εκεί που πρέπει. Να μην ξαναγράφουμε τα ίδια…