> Voliotaki: Η Ζέττα στηρίζει τον Καραμανλή

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Η Ζέττα στηρίζει τον Καραμανλή

Η αναπληρωτής γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ τόνισε ότι δεν υπάρχει σιωπητήριο στο κόμμα της

Υπέρμαχος του έργου της γάλάζιας διακυβέρνησης επί Καραμανλή εμφανίσθηκε σήμερα η πρώην βουλευτής Ζέττα Μακρή, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα σιωπητήριο, "καμία ενόχληση στο κόμμα το δικό μας όταν είμαστε ευπρεπείς έχουμε τη δυνατότητα να λέμε την άποψή μας και μας κρίνει ο κόσμος".

"Η ΝΔ ούτε απαρνιέται την πολιτική της, ούτε ξεχνάει το παρελθόν της, ούτε μειώνει τη σημασία της προσφοράς του Κώστα Καραμανλή με τον οποίο πήγαμε σε νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις", δήλωσε χαρακτηριστικά και επιτέθηκε στον πρώην υπουργό Γ.Αλογοσκούφη.

"Να θυμίσω -παρότι μου είναι δυσάρεστο και ότι δεν μου αρέσει να κάνω τέτοιες τοποθετήσεις δημόσια- ότι πρώτος την συζήτηση την άνοιξε ο πρώην υπουργός ο κ. Αλογοσκούφης, εκείνος δήλωσε ότι έκανε θετικές εισηγήσεις στον πρώην πρωθυπουργό και εκείνος αρνείτο να τις ακούσει", εξήγησε η αναπληρωτής γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού.

parapolitika.gr