> Voliotaki: ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ: ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ Βολιώτες παραμένουν στην παραλία του Βόλου

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ: ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ Βολιώτες παραμένουν στην παραλία του Βόλου

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...

Την δυσαρέσκεια, αλλά και την αντίδρασή τους έδειξαν σήμερα και οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ πολίτες του Βόλου, απαντώντας στο περίφημο σύνθημα των Ισπανών και ανταποκρινόμενοι στο αυθόρμητο διαδικτυακό κάλεσμα, που οδήγησε ολόκληρη την Ελλάδα απόψε να ξεχυθεί στους δρόμους της φωτιάς.

Από τις 6 το απόγευμα και με σταθερή ροή εξερχόμενων και εισερχομενων στην διαμαρτυρία, μέχρι και πριν λίγη ώρα, όπου ο μεγάλος όγκος των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ διαλύθηκε, μπροστά από το πανεπιστημιακό κτίριο Παπαστράτου, στην παραλία του Βόλου, υπήρχαν μόνιμα 1.500 με 2.000 Βολιώτες, οι οποίοι ειρηνικά έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους κρατούντες την εξουσία.

Με χαμόγελα, συζητήσεις, ανταλλαγές απόψεων, ακόμα και δια μέσω μικροφωνικής που στήθηκε και φυσικά μουσικής, το πανέμορφο μωσαϊκό των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ του Βόλου, με συμμετοχή ανθρώπων όλων των ηλικιών, τάξεων, πολιτικών αποχρώσεων και ιδεολογικών ταυτοτήτων, απέδειξε περίτρανα την σαφή διαφοροποίησή του, ως προς τις κυβερνητικές επιλογές και τις αντιπολιτευτικές κορώνες.

Γιούχαραν το τηλεοπτικό συνεργείο της T.R.T.

Κόκκινο πανί για κάποιους νεολαίους αποτέλεσε το τηλεοπτικό συνεργείο της T.R.T., το οποίο δέχθηκε σχόλια του τύπου "Είστε ρουφιάνοι", "Τραβήξτε με την κάμερα το show" κ.α.

Αυτή την ώρα...

Έξω από το κτίριο του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, συγκεντρωμένες παρέες όλων των ηλικιών, παραμένουν σθεναρά στις θέσεις τους, ενώ ένα ασυνήθιστο κύμα ανθρώπων πηγαινοέρχεται σε όλο το μήκος της παραλιακής.