> Voliotaki: "Πόρτα" Σαμαρά σε Αβραμόπουλο και Δήμα

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

"Πόρτα" Σαμαρά σε Αβραμόπουλο και Δήμα

Εκτός της χθεσινής κρίσιμης σύσκεψης άφησε ο πρόεδρος της ΝΔ τους δύο αντιπροέδρους του κόμματος, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Χθες πραγματοποιήθηκε, στη Συγγρού, η σύσκεψη, σε στενό κύκλο, για να παρθεί η απόφαση για τη στάση που θα κρατήσει σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Για την ακρίβεια, σε πολύ στενό κύκλο, καθώς στο γραφείο ήταν μόνο οι σύμβουλοι του προέδρου, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιώργος Χαρβαλιάς, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι αποκλείστηκαν οι δύο αντιπρόεδροι του κόμματος, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Σταύρος Δήμας.

"Θα σας πάρω τηλέφωνο αν σας χρειαστώ κάτι", ήταν το μήνυμα Σαμαρά στους δύο αντιπροέδρους, αφήνοντάς τους εκτός από μία από τις κρισιμότερες συσκέψεις.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις και τα σχόλια, ειδικότερα από τον Δ. Αβραμόπουλο, ο οποίος, μάλιστα, έστειλε γραπτώς τις απόψεις του στον Σαμαρά.

Σημειώνεται ότι ο Αβραμόπουλος είναι υπέρμαχος μίας πιο διαλλακτικής στάσης, όσον αφορά στη συναίνεση, σε αντίθεση με τους συμβούλους του Σαμαρά (ιδιαίτερα ο Χαρβαλιάς), οι οποίοι είναι θιασώτες της πιο σκληρής στάσης.

parapolitika.gr