> Voliotaki: Καλάβρυτα: Με κλιμάκιο βουλευτών η επίσκεψη Παπανδρέου

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Καλάβρυτα: Με κλιμάκιο βουλευτών η επίσκεψη Παπανδρέου

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι τοπικές αρχές στα Καλάβρυτα, που ενημερώθηκαν και επισήμως για την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου, η οποία θα γίνει το πρωί της Κυριακής.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, σύμφωνα με την ενημέρωση που και ο ίδιος έχει από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ, ο Πρωθυπουργός θα φθάσει στα Καλάβρυτα το πρωί της Κυριακής με τον Καναδό Ομόλογό του και αμέσως μετά την επίσκεψη τους στην Αγία Λαύρα, το Λόφο του ΚΑΠΗ και το Μουσείο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος θα συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τους τοπικούς φορείς.


Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα έχουν γνωστοποιηθεί...

στο Δήμαρχο Καλαβρύτων, τον κ. Παπανδρέου θα συνοδεύει πολυπληθές κλιμάκιο κορυφαίων υπουργών.

Την ίδια στιγμή τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει το αρχηγειό της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή ενόψει της επίσκεψης είναι δρακόντεια ενώ ο Δήμαρχος Καλαβρύτων απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να μην δημιουργήσουν εντάσεις κατα την παρουσία του πρωθυπουργού στην περιοχή.

Όλα αυτά βέβαια παρέμεναν μέχρι αυτή την ώρα ρευστά αφού όλα εξαρτώνται απο το πρόγραμμα που θα καταρτίσουν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού μετά το έκτακτο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

ΑΠΟ: TheBest.gr