> Voliotaki: Ο ξεσηκωμός των πολιτών

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ο ξεσηκωμός των πολιτών

 ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Διάβασα με χαρά απόψε, τις δηλώσεις - διαψεύσεις του Πεταλωτή για τα νέα μέτρα καθώς και το τι θα αφορούν αυτά και αναθάρρησα λίγο. Αναθάρρησα όχι γιατί ο Πεταλωτής και ο συρφετός που βρίσκεται πίσω του, και κάνουν πως κυβερνούν, προσπαθούν να είναι πιο "ανθρώπινοι" στη λήψη των μέτρων αυτών (όποιος έχει χάσει το μπούσουλα, την αξιοπρέπειά του, την αξιοπιστία του και βαδίζει στο σκοτάδι χωρίς κατεύθυνση, δεν ασχολείται με τέτοιες πολυτέλειες) αλλά γιατί φάνηκε πως οι συγκεντρώσεις "αγανακτισμένων" πολιτών, σε όλη τη χώρα, άρχισαν να τους "τσούζουν"  αμέσως!...
Γιατί κύριε Πεταλωτή δε βγήκες να κάνεις αυτές τις διαψεύσεις τόσες μέρες που τα κωλοκάναλα-φερέφωνά σας, των Αθηνών, μας έχουν κάνει να βάλουμε μαύρες επλερέζες, με τα μέτρα που μας ανακοινώνουν; (τόσο θα αυξηθεί ο ΦΠΑ, τόσο θα πάει το πετρέλαιο θέρμανσης, τόσο θα μειωθει το αφορολόγητο, τόσο θα αυξηθεί η φορολογία, και άλλες πολλές ανακοινώσεις-πονηριές). Αφήνεις να διαχέεται ο κυκεώνας των μέτρων από τα κανάλια, να το χωνέψει και να το πάρει απόφαση ο κόσμος, πως πρέπει να πιει κι αυτό το πικρό ποτήρι και μετά να έρθεις να πάρεις οριστικά αυτά τα μέτρα, γιατί τάχα μου δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, και εμείς να τα δεχτούμε παθητικά, όπως γινόταν ως τώρα. Μόλις όμως ο κόσμος ξεσηκώθηκε, βγήκες αμέσως να τον καθησυχάσεις (ή μήπως να τον κοροιδέψεις;)
Ε λοιπόν ΟΧΙ! ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ! Σκηνές σαν αυτές που είδατε σήμερα θα βλέπετε κάθε μέρα, γιατί ο κόσμος δεν αντέχει πια! Δεν αντέχει ούτε εσάς, ούτε τα μέτρα σας. Έτσι όπως πάτε, τα επόμενα μέτρα που θα πάρετε, για το καλό μας πάντα, θα είναι αυτά που παίρνει κι ο νεκροθαύτης!
Ε λοιπόν, ΟΧΙ! Δε θα σας αφήσουμε να μας πεθάνετε! Αν είναι κάποιος να πεθάνει τότε προηγείστε λόγω προτεραιότητας! Έλεος πια! Σοβαρευτείτε! Μαζέψτε όλο το σκυλολόι σας (και τους 300) και πάρτε μια φορά μια ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση που θα έχει σαν στόχο το καλό του Έλληνα πολίτη και κυρίως του φτωχού-μεσαίου Έλληνα πολίτη. Σταματήστε να λειτουργείτε σαν κλητήρες και εκτελεστικά όργανα της τρόικας!
Σκηνές σαν τις σημερινές, θα είναι καθημερινό φαινόμενο, από δω και πέρα, αν δεν κοιτάξετε τον πολίτη που σας εξέλεξε για να τον αντιπροσωπεύσετε και που σας πληρώνει σε τελική ανάλυση για να τον υπηρετείτε κι όχι για να τον ληστεύετε και να τον καταδυναστεύετε.