> Voliotaki: ΤΕΛΟΣ Ο ΟΣΕ ΒΟΛΟΥ!!!

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΤΕΛΟΣ Ο ΟΣΕ ΒΟΛΟΥ!!!

Απο το καινούργιο οργανόγραμμα με τις θέσεις εργασίας του οργανισμού έχει εξαφανιστεί ο Βόλος.   Χάνονται δεκάδες θέσεις εργασίας
Όλα τα τμήματα που λειτουργούσαν μέχρι σήμερα στον Βόλο, με την  καινούργια πλέον διοικητική δομή μεταφέρονται στην Λάρισα απ όπου θα διοικείται η περιοχή.

Συγκεκριμένα η Δ΄ Επιθεώρηση, το Δ΄ τμήμα γραμμής, το Μηχανοστάσιο Βόλου, καταργούνται και όλοι οι εργαζόμενοι θα ανήκουν στις αντίστοιχες υπηρεσίες με έδρα την Λάρισα. 

Όλες οι διοικητικές υπηρεσίες αυτών των διευθύνσεων μεταφέρονται στη γείτονα πόλη και οι εργαζόμενοι σ' αυτές Βολιώτες θα απασχολούνται εκεί, αναγκαζόμενοι να πηγαινοέρχονται ή να μετακομίσουν στη Λάρισα.

Η μόνη υπηρεσία που παραμένει στο Βόλο είναι η διεύθυνση του εργοστασίου, κι αυτό γιατί δεν υπάρχει εργοστάσιο στη Λάρισα. Η συνολική δύναμη του προσωπικού μειώνεται σχεδόν στο μισό από αυτούς που υπηρετούν σήμερα κι ενώ είχε μειωθεί πρόσφατα αρκετά, με τις αναγκαστικές μετατάξεις. Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται καινούργιο κύμα μετατάξεων, απολύσεων ή  μεταθέσεις στα εργοστάσια της Αθήνας ή Θεσσαλονίκης.

Αν σ΄ όλα αυτά προσθέσουμε ότι με τα νέα δρομολόγια καταργείται το μοναδικό  με απ' ευθείας σύνδεση με την Αθήνα τότε ολοκληρώνεται η εικόνα ότι ο Βόλος είναι μια επαρχιακή πόλη (χωριό) που για να ταξιδέψεις με τρένο θα πρέπει να “κατέβεις” στην Λάρισα (πόλη).

Φανταστείτε ότι ακόμα και το τρενάκι του Πηλίου θα το διαχειρίζονται και θα έρχονται για την κυκλοφορία του μηχανοδηγοί, ελεγκτές και εργάτες από τη Λάρισα

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ Ή ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ;