> Voliotaki: Σαμαράς σε Τράγκα: Αν τα «έβρισκα» με Ντόρα και Καρατζαφέρη θα με «στόλιζες» δεόντως...

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Σαμαράς σε Τράγκα: Αν τα «έβρισκα» με Ντόρα και Καρατζαφέρη θα με «στόλιζες» δεόντως...

Τι λέει ο πρόεδρος της ΝΔ στον Γ.Τράγκα και το περιοδικό Crash

Ξεκάθαρο "όχι" στο ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με τον ΛΑΟΣ και τη Δημοκρατική Συμμαχία λέει ο Αντώνης Σαμαράς, σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στο περιοδικό Crash και τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα.

"Πως θα σας φαινόταν κύριε Τράγκα αν εμείς ξαφνικά τα βρίσκαμε με εκείνους που στήριξαν την κυβέρνηση Παπανδρέου και την καταστροφική πολιτική της, ψηφίζοντας και υπερθεματίζοντας για το Μνημόνιο; Θα σας φαινόμασταν τότε αξιόπιστοι ως εναλλακτική λύση;" αναρωτήθηκε απαντώντας στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γ.Καρατζαφέρη και τη Ντ.Μπακογιάννη, που χαρακτηρίζει "εξαπτέρυγα" της κυβέρνησης. Και προσθέτει με νόημα: "Δε νομίζω! Μάλλον θα μας... στολίζατε δεόντως".

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρεται και στις σχέσεις του με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. "Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Κώστα Καραμανλή", δηλώνει. Ωστόσο, υπογραμμίζει ότι "εδώ και πολύ καιρό έχω πει ότι έχω τραβήξει μια γραμμή ξεκάθαρη που χωρίζει το χθες απο το σήμερα. Δεν ασχολούμαι με το χθες. Βλέπω μόνο μπροστά", εξηγεί..

parapolitika.gr