> Voliotaki: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AUSTRIAN BOYS

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AUSTRIAN BOYS

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα, αυτό που περιμέναμε και ζητούσαμε απο την περσινή φιέστα
της ομαδος δεν άργησε να πραγματοποιηθεί. Το καμάρι του Βόλου, της Μαγνησίας και ολόκληρης της Θεσσαλίας ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αύριο ξεκινά τους αγώνες play off.

Επειδή εμείς λέγαμε για UEFA  και μας χλευάζανε ή δεν μας πιστέυανε, στο γηπεδο αποδείξαμε ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και σήμερα μπορούμε και δικαιούμαστε να πούμε ότι πάμε για Champions League.

Αγωνiστικά δεν είμαστε το Outsider αλλά το φαβορί. Έχουμε την κορυφαία ομάδα της Ελλάδος, ο λαος μας είναι πρωταθλητης σε επαρχιακο επίπεδο και δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε και περιμένουμε την κατάκτηση της πρώτης θέσης των play offς.

Αυριο λοιπόν περιμένουμε μια ακόμη επιτυχία επι της ομαδος << μεσα - εξω >> (ΑΕΚ) όπως την αποκαλούμε εδώ στο Βόλο. Άυριο οι παιχταραδες μας θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και τα ξημερώματα της δευτέρα χιλιάδες Βολιωτών θα πλυμμηρίσουν τους δρομους της πόλης περιμένοντας να πανηγυρίσουν ακομα έναν θρίαμβο της ομάδος.

Επειδή προφανώς (μας φοβούνται?), δεν δεχτηκαν την παρουσία μας στο ΟΑΚΑ ώστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την ομαδα και να ανεμίσουμε τις Αυστριακές σημαίες μας, σας περιμένουμε να δουμε μαζί τον αγώνα στο γνωστό σε όλους μέρος μας στα γραφεία των Austrian Boys και να στείλουμε την θετική σκεψη στην αγαπημένη μας ομαδα.

- Καθημερινά απο τα γραφεία μας πωλούντε τα καινούργια - καλοκαιρινά - επετειακά - ευρωπαικά t-shirt με τα οποία του χρόνου θα κάνουν αισθήτη τη παρουσία τους στα γήπεδα της Ευρώπης.