> Voliotaki: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ.

ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΤΟ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ 20 ΕΥΡΩ.

ΤΟΣΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ? ΕΛΕΟΣ!! ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ 30. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG VOLIOTAKI

Αγαπητέ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ,
Δεν θα σου απαντούσαμε, αλλά είναι καλή ευκαιρία να πούμε ορισμένα πράγματα. Καταρχάς πρόκειται για ιδιωτική πρωτοβουλία και ως εκ τούτου, ο κάθε υπεύθυνος, θα βάλει όσο υψηλό τίμημα εισιτηρίου γουστάρει.

Ξέρουμε, δεν σου ακούγεται καλά αυτό, οι τιμές όμως αγαπητέ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, τόσο την Αθήνα, όσο και στην επαρχία, προκύπτουν από την αγορά και τους κανόνες που την διέπουν. Τί σημαίνει αυτό; Ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι που θα πληρώνουν (ζήτηση) 30 ευρώ για να δουν τον Αντώνη Ρέμο και τον κάθε Αντώνη Ρέμο ζωντανά, η τιμή (προσφορά) θα παραμένει η ίδια.

Οι τιμές στην Αθήνα έπεσαν και τα τελευταία τρία χρόνια συνεχίζουν την κατακόρυφη πτώση, λόγω της μείωσης της καμπύλης ζήτησης. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα και την πτώση των μεροκάματων, τόσο των καλλιτεχνών, όσο και των μουσικών.

Πού οδηγεί όλο αυτό; Στην εξόρμηση στην παρθένα επαρχία. Γι' αυτό και ξαφνικά, όπως παρατηρείς, μας θυμούνται ολοένα και περισσότεροι που μας είχαν ξεχασμένους, ειδικά του λαϊκού ρεπερτορίου, που τόσα χρόνια έβγαζαν έναν σκασμό λεφτά στην Αθήνα και είχαν γραμμένη όλοι ξέρουμε που την επαρχία.

Σε αυτά τα extra-δάκια, όπως τα λένε, στις μεταξύ τους συζητήσεις, όλοι αυτοί οι τροβαδούροι της πολιτισμικής μας κατάντιας, η τιμή προκύπτει από το πόσα ζητούν από τους μαγαζάτορες, οι οποίοι για να βγουν, εκτιμώντας την ζήτηση, βαράνε στο ψαχνό.

Όσο λοιπόν είναι αναφέρετο δικαίωμά τους, αγαπητέ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, το να δρουν έτσι, άλλο τόσο είναι και δικό σου δικαίωμα να στηρίζεις τέτοιου είδους εκδηλώσεις ή όχι.

Και όπως λέει και ο Αντώνης: 




ΑΠΟ: VOLIOTAKI