> Voliotaki: Πρωταθλητές Θεσσαλιάς στη Β' ΕΣΚΑΘ οι Ν.Α. Νίκης

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Πρωταθλητές Θεσσαλιάς στη Β' ΕΣΚΑΘ οι Ν.Α. Νίκης

Πήραν φόρα οι παίδες των Νέων Αθλητών Νίκης στο μπάσκετ και δεν αφήνουν τίτλο να τους ξεφύγει απ’ τα χέρια, ανεξάρτητα αν απέναντί τους έχουν αμιγώς ανδρικές και οργανωμένες ομάδες.

Το Σάββατο στο κλειστό των Φαρσάλων πραγματοποιήθηκε ο τελικός για τον υπερπρωταθλητή της Β’ ΕΣΚΑΘ ανάμεσα στις ομάδες των Ν.Α. Νίκης και του Μύτικα Λάρισας. Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που δίκαια στο τέλος έγειρε προς την πλευρά των Νέων Αθλητών με σκορ 62 - 59.

Η ομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τους τελικούς του παιδικού πρωταθλήματος Θεσσαλίας, έπαιξε χωρίς την βοήθεια του Κώστα Κυλεριώτη και του Αποστόλη Θεοδώρου.

Κορυφαία στιγμή της αναμέτρησης που προξένησε τον θαυμασμό και τα ευμενή σχόλια όλων, ήταν η κίνηση που έκαναν οι καλαθοσφαιριστές των Νέων Αθλητών με το τέλος του αγώνα, οι οποίοι αντί να κατευθυνθούν στον χώρο της απονομής του κυπέλλου και των μεταλλίων, έσπευσαν σε αθλητή της αντίπαλης ομάδας που είχε σοβαρό τραυματισμό λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού για να τον χαιρετήσουν, να του δώσουν κουράγιο και να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση.

Τις απονομές έκανε το μέλος της ΕΣΚΑΘ Ευγενία Φραγκούλη.

Ν.Α. ΝΙΚΗΣ (Μαυρομιχάλης): Καραγεωργόπουλος 10 (1), Βλάχος 6 (1), Κασαπλέρης 8, Καραθανάσης 7, Ξύδης Χρ. 24, Βασδέκης 5, Παυλίδης 2, Ανδρεόγλου, Κουρατίδης, Τσιριγωτάκης, Δεμίρης.