> Voliotaki: Γ. Μανώλης: “Λεφτά υπάρχουν μόνο για τους ημέτερους;”

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Γ. Μανώλης: “Λεφτά υπάρχουν μόνο για τους ημέτερους;”

«Το κομματικό πελατειακό κράτος του ΠΑΣΟΚ είναι εδώ» καταγγέλλει με δήλωσή του ο Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μανώλης σχετικά με προκλητική, όπως τη χαρακτηρίζει, απόφαση του περασμένου Δεκέμβρη, του Δ.Σ. της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), να αναθέσει πρόσθετα και έπ’ αμοιβή καθήκοντα στον –πράσινο, όπως λέει, συνδικαλιστή- κο Ιωάννη Μπαρμπαρή....

«Παρά τη βαθιά οικονομική κρίση και τις δραματικές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, η κυβέρνηση του Μνημονίου ανακαλύπτει προκλητικούς τρόπους για να βολεύει τα κομματικά της στελέχη. Δημιουργεί στρατιές ειδικών συμβούλων, αντικαθιστά διευθυντικά στελέχη, επαναφέρει συνταξιούχους, απολύει για να προσλάβει τα δικά της πράσινα παιδιά» σημειώνει ο κύριος Μανώλης και αναφερόμενος στο παράδειγμα της ΕΑΒ, κάνει λόγο για θεσμοθέτηση «θέσης “μεσάζοντος” μεταξύ διοίκησης και υπουργείων, προφανώς για να βολέψουν γνωστό πράσινο συνδικαλιστικό στέλεχος, με πρόσθετη αμοιβή 1.250 €».

«Τι λέει ο κ. Παπανδρέου για όλα αυτά; Άραγε, όταν ο ίδιος φώναζε από τα προεκλογικά μπαλκόνια ότι «λεφτά υπάρχουν», μήπως εννοούσε για τους ημέτερους;» καταλήγει ο γαλάζιος γραμματέας.