> Voliotaki: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Περιμενα το ματς της Nικης με το Tυρναβο για να στειλω αυτό το ποστ. Διαβαζω διαφορα ποστ φιλων της Nικης που διαφημιζουν το μεγαλειο της Nικης το κοσμο τους. Φυσικα ευκολα καταλαβαινεις πως το κανουν σαν αντιδραση προς τους φιλους του Oλυμπιακου Bολου που φετος είναι στην A Eθνικη και παει για Ευρωπη. Αλλα ρε παιδα ενας λογικος ανθρωπος… η ενας ανθρωπος από το π.χ. Κιλκις που δε ξερει τι είναι Νικη… διαβαζει αυτά τα πραγματα και μολις δει το κοσμο που παει στη κλουβα η θα απορει η θα το πιανουν τα γελια. 

Τελος παντων όπως σας ειπα παραπανω περιμενα το ματς. Πηγα στο σημειο συγκετρωσης που θα φευγατε για Τυρναβο. Αντικρυσα 20 16χρονα και 15 μεγαλυτερης ηλικιας. Τελικα δε πηγε κανεις στο Τυρναβο και από οσο ακουσα λεγατε μεταξυ σας πως δε σας περνει που να πατε. Και ειπατε δε σας αφησε η αστυνομια και πως υπηρχε απαγορευση μια καλη δικαιολογια ώστε να συνεχισετε τη προπαγανδα περι μεγαλειων και απιστευτου κοσμου...

Εγω θα σας πω πως...

με τον Ολυμπιακο Βολου το 2002 ειχα παει, με ειχε παρει ενας φανατικος μαζι του μαλλον και πηγαμε στο Απολλων Λαρισσας και Φιλιπουπολη, 1000 βοιλιωτες, η ομαδα τοτε χωρις στοχους μετα Κυριακη και ο μοναδικος λογος που πηγαν ολοι αυτοι ηταν μονο για να απαντησουν στους Λαρισεους ότι ειμαστε εδώ και δε χαθηκαμε που ειμαστε στη Δ Εθνικη. Και καλα κανανε τα παιδια του Βολου.

Εσας αυτό ηταν το μεγαλειο σας? 35 ατομα? Που είναι το μεγαλειο αυτό που υποστηριζει την ιδεα της Νικης?

Ξερω ολοι σας θα πειτε ότι ειμαι Ολυμπιακος Βολου και κανω από τη μερια μου τη δικη μου προπαγανδα… πειτε ότι θελετε αλλα η αληθεια αυτή είναι και από μεσα σας 2 τι ξετε κ σεις… και το βραδυ πριν κοιμηθειτε θα πειτε καλα τα λεει ο αγνωστος… να ΣΑΣ πω όμως ότι εχω ερθει σε πολλους αγωνες της Νικης και φετος δεν εχω χασει αγωνα του Ολυμπιακου Βολου.

Πρεπει σιγα σιγα να αποδεχτειτε ότι η μονιμη δυναμη από δω και περα θα είναι ο Ολυμπιακος Βολου με τις βασεις που εχει, ειτε θα είναι ο Μπεος ειτε όχι. Η νικη θα είναι 2η ομαδα της πολης όπως είναι ο πανδραΜΑΙΚΟΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ, η Προοδευτικη στο Κορυδαλο, η Καλονη στη Μυτηλνηνη γιατι η πρωτη είναι ο Αιολικος, ο Μεσηνιακος στη Καλαματα, Ορφαε της Αλεξανδροπολης, η Κρανουλα στα Γιαννενα.

Η ιστορια λεει πως η φθορα του χρονου θα σας κανει να ρθειτε και σεις να δειτε τον Ολυμπιακο μια μερα και να καθησετε εκει σε μια γωνια όπως καθοσαστασαν με τον Ατρομητο που δειλα δειλα εμφανιστηκατε να δειτε την χαρα των αντιπαλων σας.

Αυτά ειχα να σας πω και μη βιαστειτε να τσατιστειτε και να με ριχνετε καταρες, απλα την αληθεια σας λεω μην τυχον το σκεφτειτε εστω και 3 λεπτα νηφαλιοι και σοβαροι…

Καλη επιτυχια στη Νικη

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ