> Voliotaki: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ... ΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ... ΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ 1ου ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ...

ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΚΑΡΕΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΟΥ...

Ορισμένα πράγματα τελικά στον κόσμο μόνο τυχαία δεν είναι. Και σίγουρα δεν έχουν άδικο όσοι πιστεύουν ότι τα παιδιά βγαίνουν κατ' εικόνα των γονέων τους.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ο γιος της ΤΖΕΝΗΣ και του ΚΩΣΤΑ. Δύο ανθρώπων που ταυτίστηκαν με το απόλυτο καλλιτεχνικό τρίπτυχο: ταλέντο, ήθος και ύφος. Και αυτό φάνηκε σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους, από την θεατρική και κινηματογραφική τους πορεία, μέχρι τον αντιδικτατορικό τους αγώνα, την ίδια ώρα που άλλα κινηματογραφικά ζευγάρια απολάμβαναν την καλύτερη μεταχείριση από την χούντα των συνταγματαρχών, κάνοντας τρελές επιτυχίες και κόβοντας απίστευτα εισιτήρια στα θέατρα που το καθεστώς τους είχε παραχωρήσει και βαφτίσει με το όνομά τους.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ, λοιπόν, άξιος συνεχιστής της πορείας της ΤΖΕΝΗΣ ΚΑΡΕΖΗ και του ΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΟΥ, αυτές τις δύσκολες για την πατρίδα μέρες, όχι μόνο δεν απολαμβάνει τα προνόμια του βαρύ ονόματος που φέρει, κόβοντας βόλτες με πανάκριβα αυτοκίνητα σε δεξιώσεις και prive parties, όπως άνετα θα μπορούσε, αντίθετα είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που στέκονται κόντρα στο κοινωνικοπολιτικό ρεύμα της εποχής, σηκώντας ψηλά το λάβαρο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, πρωτίστως όμως της ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

Αφήνοντας λοιπόν για λίγο το θέατρο, ο Κωνσταντίνος, αυτές τις μέρες, υποστηρίζει, θερίζοντας ολόκληρη την Ελλάδα, δίνοντας συναυλίες, το πρώτο του προσωπικό CD, με τίτλο "ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ" και στίχους κυριολεκτική γροθιά στο κατεστημένο και τους υπηρέτες του.

Όπως μάλιστα μαθαίνουμε, ένας από τους σταθμούς της περιοδείας του θα είναι και η πόλη του Βόλου και γνωστή μουσική σκηνή, στην οποία θα ερμηνεύσει ζωντανά όλα του να νέα τραγούδια, ακόμα και τις συνεργασίες του με τους ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΡΟΒΑ, που συμμετέχουν στον πρώτο του δίσκο.

Παρατηρώντας μάλιστα καλύτερα το πανελλαδικό πρόγραμμα των ζωντανών του εμφανίσεων κι αφού ανακαλύψαμε την "κρυφή" ακόμα εμφάνισή του στον Βόλο, μάθαμε και την ημερομηνία.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ, ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΪΟΥ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΡΟΒΑ KAI ΕΙΔΙΚOTΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΗΣ: