> Voliotaki: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ: "Η βία δεν θα αναστείλει το έργο μας"

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ: "Η βία δεν θα αναστείλει το έργο μας"

Η βία δεν θα αναστείλει το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας τόνισε μεταξύ άλλων ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παντελής Πελεκάνος μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Βόλου αναφορικά με το χθεσινό περιστατικό που σημειώθηκε από πολίτη που προέβη στη ρίψη γιαουρτιών αντιδρώντας στην επιβολή προστίμου για παράνομη στάθμευση.

Όπως δήλωσε ο κ. Πελεκάνος κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να αντιδράσει και να διαφοροποιηθεί σε αποφάσεις και δεδομένα στο πλαίσιο ωστόσο της κοσμιότητας και της αποδεκτά ορθής κοινωνικής συμπεριφοράς ενώ υπογράμμισε... είναι δυνατή η κατάθεση ένστασης για αλλαγή της απόφασης για πρόστιμο. Παράλληλα ο κ. Πελεκάνος ανέφερε ότι ήδη σε βάρος του συμπολίτη για την πράξη του αυτή έχει ασκηθεί μήνυση. 

Αυτά διαβάσαμε στο VolosPress...


ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΔΙΠΛΟΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗ -ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ- ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΕΛΕΚΑΝΕ, Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΖΑΧΕΙΛΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ??


ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ (ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ??), ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΦΗΝΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ??


ΩΧ..., ΤΙ ΛΕΜΕ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΡΑ?? 


ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΕΛΕΚΑΝΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ Ή Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΟΥ?? ΠΟΣΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΑΣ??

ΕΠΕΙΤΑ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΡΕ ΠΕΛΕΚΑΝΕ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΒΙΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ? ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ?