> Voliotaki: Ο ΖΑΜΠΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ο ΖΑΜΠΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

Πραγματικά ρε παιδιά, τί δούλεμα ήταν και το χθεσινοβραδυνό; Και λέμε, πώς στο ποδόσφαιρο στήνονται ματς και γίνονται αρπαχτές;

Να μη μας δούλευε και ο ΑΝΤ1, που το είδαμε "ζωντανό" στις 12 τη νύχτα, αν και στα blogs και τα αθλητικά sites ήταν δημοσιευμένο από τις 10 και μισή.

Αισχρό θέαμα, με "υψηλούς" θεατές -οι περισσότεροι...

τζαμπατζήδες και τζαμπατζούδες- στις ροτόντες, που λες και πήγαν στην ταβέρνα με πιατέλες, ποτά και κοψίδια, με κάθε είδους μοντελάκια για γαρνιτούρα, περιμένοντας τους "μονομάχους" να σφαχτούν για πάρτυ τους, να χυθεί αίμα και νοκ-άουτ για τη διασκέδασή τους!

Η χλέμπα βεβαίως που πλήρωσε και εισιτήριο, ήταν στις κερκίδες και ζητωκραύγαζε -χαχαχαχαχα- τί γελοία..., τραγικό θέαμα.

Κρίμα για τον Μιχάλη, που είναι απίστευτος αθλητής και βεβαίως πρωταθλητής! Ιδιαίτερα για τους γνώστες του αθλήματος, το χθεσινοβραδυνό χαρακτηρίζεται παρωδία και ευτυχώς ο Μιχάλης έδωσε νότα στη βραδιά, με έναν αγχωμένο αγώνα, γιατί έπρεπε να δώσει και θέαμα.

Ο ίδιος άλλωστε δήλωσε την Παρασκευή, πως, ευτυχώς τα εισιτήρια πήγαν καλά! Το μεροκάματο δηλαδή βγήκε και με το παραπάνω!

Η έννοια όμως και η πράξη του αθλητισμού, για την πλειοψηφία των celebrities, είναι άγνωστες λέξεις και αρχίζουν για να τελειώσουν αμέσως στο "άνοιξε τα πόδια μωρό μου"!

Σκοτεινό τηλεοπτικό στήσιμο, για να μη φαίνονται λεπτομέρειες, καλή αρπαχτή από τους διοργανωτές, πολύ ωραιότατο δούλεμα από τον ΑΝΤ1 του Λάτσιου, του Κανάκη, του Αναστασιάδη, του Άδωνι με την Ευγενία και όλων των άλλων "παιδιών", που λάμπρυναν με την παρουσία τους τη διοργάνωση!

Ας πανυγηρίσουμε λοιπόν όλοι με την ψευτο-υπερηφάνια που μας σέρβιραν και το δούλεμα για μερικές χιλιάδες ευρώ που κονόμησα!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ