> Voliotaki: ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Ο Αλεξάκης είναι πρώην Διοικητής της ΕΥΠ, χωρίς ΚΑΜΙΑ προηγούμενη επιχειρηματική δραστηριότητα. Η εταιρεία του (φαίνεται και απο την ιστοσελίδα της) δεν έχει καμία δυνατότητα να κατασκευάσει αυτά τα εργοστάσια για τα οποια γίνεται λόγος, γι' αυτό ψάχνει μέχρι 29 Απριλίου για στρατηγικό εταίρο.

Τα πράγματα είναι απλά. O άνθρωπος, το πιο πιθανό είναι ότι σκέφθηκε, μόλις πάρω τις άδειες από την ΡΑΕ, με την απόφαση της κ. Μπιρμπίλη και άσε τις Περιφέρειες και τα πράσινα άλογα, θα πουλήσω τις άδειες στους ενδιαφερόμενους (το δίνει ο νόμος το δικαίωμα), που θα έχουν τα λεφτά να φτιάξουν τα εργοστάσια ή θα παίρνω ποσοστά από τις επιδοτήσεις και έτσι με 3 υπογραφές και χωρίς να ξοδευτώ ιδιαίτερα, βγάζω ένα σκασμό λεφτά.

Και όταν οι άδειες πάνε σε τίποτα τέτοιες μεγαλοεταιρείες, να πάνε οι πολιτικοί να τους σταματήσουν. Όπως σταματήσανε πολυκατάστημα στο κέντρο της πόλης που "έφαγε" ολόκληρο δρόμο, όπως μεγάλη αλυσίδα super market που λειτουργεί με άδεια μπακάλικου... ξέρουν αυτοί...


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ...:)


ΑΠΟ: VOLIOTAKI