> Voliotaki: ΝΙΚΗ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΝΙΚΗ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Όσο και αν θέλουν μερικοί να αφανήσουν την ομάδα μας, είναι γελασμένοι. Η Νίκη είναι ιδέα, η Νίκη είναι ιδεολογία, η Νίκη είναι το αίμα που ρέει στις φλέβες μας. Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι που και να αναφέρω τα ονόματα τους, για άλλη μία φορά τσάμπα διαφήμιση θα τους κάνουμε, να μας κάνουν να μην υποστηρίζουμε την ομαδάρα μας, δεν θα το καταφέρουν ποτέ.

Η Νίκη είναι η δόση από τα φάρμακα που παίρνουμε, είναι το παιδί μας... Μπορεί κανείς άντρας ή γυναίκα ή παιδί να σκεφτεί μία Κυριακή χωρίς να αναφέρει το όνομα Νίκη? Χωρίς να την δει? Υπάρχει άντρας που να είναι πραγματικός Νικιώτης που να μην έχει πει στη γυναίκα του ή στη μάνα του μια Κυρική ''Γυναίκα ή μάνα πότε θα φάμε, πρέπει να πάμε στο γήπεδο, παίζει η Νικάρα''??

Αυτή η ομάδα, είτε θα είναι στην Α', είτε στη Β', είτε στη Γ', είτε στη Δ', είτε στο τοπικό, αυτοί που πραγματικά είναι Νίκη θα είναι στο γήπεδο και θα φωνάζουν για να εμψυχώσουν την ομάδα της καρδιάς τους...

Μπορεί να είμαστε Γ' Εθνική, αλλά είμαστε υπερήφανοι που εμείς παλεύουμε τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο, με τα πόδια και τη μπάλα.

Μπορεί ο λαός της Νίκης να είναι πικραμένος και να μην πηγαίνει στο γήπεδο, αλλά η Νίκη δεν ξεχνιέται. Δεν υπάρχουν τυπάδες που να μην είναι Νικάρες και να μην ανοίξουν για λίγο το Ράδιο για να ακούσουν για τη Νίκη... Όσο κακό και αν θέλουν να μας κάνουν οι τοπικοί φορείς, όπου τάζουν τάζουν - τάζουν και στο τέλος δεν μας βοηθάν, εμείς θα 'μαστε Νίκη!!!!

Αλλά θα γυρίσει ο τροχός και τότε για να δούμε.......

Ας μην ξέχναμε όμως και κάτι... Τις ακαδημίες της Νίκης, που πέρσυ είχε μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα για τους γεννημένους 1994 - 1995 - 1996, όπου οι πιτσιρικάδες γ... και έδερναν τον οποιονδήποτε με τη καλή έννοια... Μερικά παιδιά από αυτούς έχουν προωθηθεί στους Νέους Αθλητές Νίκης. Αυτά τα παιδιά μακάρι να είναι τα μελλοντικά ποδάρια που θα βάζουν γκολ στα δίχτυα στο τέρμα της Μαιάνδρου και στα δίχτυα από την πλευρά τον οργανωμένων.

Έχω ένα όνειρο, να δω ένα από αυτά τα παιδιά να παίζει στην πρώτη ομάδα και να βάλει ένα γκολ, γιατί ξέρω ότι είναι ΝΙΚΗ από τότε που γεννήθηκε και κάθε Κυριακή που παίζει η Νίκη καθεται από τη πλευρά της Μαιάνδρου... Και όταν  ΝΙΚΗ χάνει βάζει τα κλάμματα... Αλλά πάντα είναι ΝΙΚΗ.....

Με τρελή αγάπη και πάθος για την ΝΙΚΑΡΑ

 Ένας από τους οπαδούς της ΕΔΩ ΚΑΙ ........ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ