> Voliotaki: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ "ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ" ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ "ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ" ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Καλημέρα σας. Χθες διάβασα την παρακάτω δημοσίευσή σας: http://voliotaki.blogspot.com/2011/02/austrian-boys.html και θα ήθελα να πω την γνώμη μου.

Ειλικρινά, ενώ μέχρι χθες παρακολουθούσα αυτή την "κόντρα" ανακοινώσεων - δημοσιεύσεων εκατέρωθεν και κάποιες φορές γελούσα κιόλας με τα "επιχειρήματα" που εκτοξεύονταν και από τις δύο πλευρές, από χθες έχω σκάσει με την ανοησία ορισμένων για να μην πω μαλακία.

Αλήθεια, δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιός από τους δύο τελευταίους είναι ποιο ανόητος. Αυτός ο βλάκας που έγραψε αυτό το μήνυμα στον τοίχο ή αυτός που μπήκε στον κόπο να του απαντήσει στο "voliotaki", ακολουθώντας την αλάνθαστη τακτική της "Θεωρίας της Μπούρδας", επιστρατεύοντας "επιχειρήματα" (κατά την γνώμη του) και γενικεύοντας για όλους τους οπαδούς της Νίκης;

Μπράβο λοιπόν και σε σένα φίλε μου, γιατί αποδεικνύεις πως η ανοησία δεν έχει ομάδα, τόπο, χρώμα, θρησκεία, χρώμα, αλλά ανήκει σε όλους ανεξαιρέτως!!!!!!

Ρε σεις πότε θα καταλάβεται πως υπάρχει και κόσμος λογικός που θέλει να αγαπάει και να υποστηρίζει κάτι διαφορετικό από αυτό που υποστηρίζεται εσείς; Δεν μπορεί το μυαλουδάκι σας να το χωρέσει εεεε; Είναι πολύ σύνθετος τρόπος σκέψης αυτός!!!

Α να χαθήτε χασομέρηδες που θέλετε να μας κάνετε όλους σαν τα μούτρα σας. Δεν είναι ρε όλοι οι Βολιότες Μπέοι ή Γιδόπουλοι. Ναι, είμαι Νικιώτης, με παπούδες πρόσφυγες και εσύ που έγραψες αυτό το μύνημα στον τοίχο άντε και γαμήσου παλιομαλάκα στο φινάλε!!! Όπως και εσύ που του απάντησες!!!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ