> Voliotaki: ΕΝΑΣ ΝΙΚΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΑΣ ΝΙΚΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

Βλέπω εδώ την κόντρα που έχουν αρχίσει οι λαρισαίοι με τους αυστριακούς. Εγώ είμαι οπαδός της Νίκης. Και γελάω όταν προσπαθούν οι αυτριακοί να συγκριθούν με τους λαρισαίους. Καταρχάς δεν ξέρουν τι σημαίνει εκδρομή. Αν δεν τους βάλει ο μπέος τσάμπα λεωφορεία ούτε μέχρι το βελεστίνο δεν θα πηγαίναν. Αντίθετα οι Νικιώτες παρότι η ομάδα παίζει Γ΄έχουμε οργώσει κάθε πιθανό και απίθανο χωριό πάντα με προσωπικά μας έξοδα. 
Πόσοι αυστριακοί πήγατε ρε κρήτη με τον εργοτέλη πρίν ενα μήνα?  Πόσοι πήγατε στη τούμπα? Καλά εδω δεν υπάρχετε εντός έδρας. Ήρθαν οι παοκτζήδες και σας κυνηγήσαν στο ίδιο σας το γήπεδο. Ήρθαν οι γαύροι και δεν σας αφήσαν καλά καλά να μπείτε στο γήπεδο. 
Δεν χωνεύω τους βλάχους δεν χωνεύω και εσάς. 
Αλλα λαό η λάρισα έχει. Αυτό το χάλι το δικό σας δεν λέγεται λαός. Ναι έχετε ομάδα. Ναι θα βγείτε τσάμπιονς λίγκ (αν δεν τα καταφέρετε καντε καμιά συγχώνευση πάλι) Αλλα λαό δεν είχατε και ούτε θα χετε. 
Τώρα η ανακοίνωση του μπέο ήταν κατα παραγγελία σας. Γλυτώσατε το ξεφτιλίκι. Γιατι λάρισα δεν θα τολμούσατε να πάτε. Και αν πηγαίνατε καμια 100αρια θα τρώγατε το ξύλο της αρκούδας. Οπότε καθίστε στα αυγά σας. Αρκετά τρέμει το φυλοκάρδι σας όποτε ανεβαίνετε Ν. Ιωνία. Μην πάθετε και κανένα έμφραγμα.
Υ.Γ το καλύτερο της ανακοίνωσης είναι το μέχρι τα όρια του νομού μας.... Μετά προφανώς ξέρετε οτι έχει κυνηγητό, οπότε λέτε ας το αφήσουμε.