> Voliotaki: Έλεος πια με τα οπαδικά

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Έλεος πια με τα οπαδικά

Εχω σιχαθεί την αντιπαλότητα μεταξύ Νίκης - Κασσάνδρας Ολυμπιακού Βόλου - Λάρισας..

Δεν έχω να πληρώσω την δόση του σπιτιού, τα φροντιστήρια των παιδιών και 10 μ@λ@κισμέν@ από Βόλο, Νέα Ιωνία και Λάρισα παίζουν την μακρυά γαϊδούρα...

Κόφτε το, κι εσύ ρε Βολιωτάκι έλεος πιά δημοσιεύεις την κάθε μ@λ@κί@ του κάθε κομπλεξικού από εμάς....

Τι να μας πεί και ποιός ??? Ο Γιδόπουλος που φεύγει πρώτος από τις Καφετέρειες και τα Τσιπουράδικα για να μην πληρώσει τον λογαριασμό ?? ο Μπεεεεος που αύριο αν του την δώσει γιατί δεν του κάθονται τα Γιουσουφάκια του, πέρνει την ομάδα και την πάει στην Ανω Κάτω Πετρομαγούλα ? Η Λάρισσα που δεν έχει αποβάλει το κόμπλεξ της Αποτυρικοποιημένης ζώνης ?

Έχετε λύσει όλοι το βιοποριστικό σας και πιάσατε το ποδόσφαιρο..... Πόσους άνεργους έχει η Θεσσαλία? Πόσοι περίμεναν να δουλέψει η περιοχή με τους Μεσογειακούς και πήραν τα @@ τους ????

Κι αντί ρε να μπούμε μέσα και να μην αφήσουμε να γίνει το ΜΑΤΣ σαν αντίδραση για την αδικία των Μεσογειακών που μας πήραν πίσω τα καθάρματα που το παίζουν πλειοψηφία (το 49% απέχει των εκλογών) μαλώνουμε σαν τα κοκοράκια.

Να μας δείξουν ΟΛΑ τα κανάλια στην Ευρωπη, να ξεφτυλιστεί Κυβέρνηση, Κρατικοί λειτουργοί, Τοπικοί φορείς όλοι (ουτε ένας δεν παραιτήθηκε - ξαναψηφίστε τους) ΟΛΟΙ τους

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ