> Voliotaki: "Aπάντηση στα ταγάρια από τη Λάρισα"

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

"Aπάντηση στα ταγάρια από τη Λάρισα"

Οι Λαρισαίοι έχουν εκ γεννετής κόμπλεξ κατωτερότητας με τους Βολιώτες. Δεν τους αδικώ. Ζούμε στην ομορφότερη πόλη της Ελλάδας, απολαμβάνουμε μια ποιότητα ζωής που οι αγρότες γείτονες δε μπορούν καν να φανταστούν. Και αν δεν είχαμε και τους μαλάκες πολιτικούς θα ήμασταν 150 χρόνια μπροστά από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Μιλάς για τα "ντόπια μαγαζιά της Λάρισας". Ρε καημένε που ζείς? Εκτός αν νομίζεις ότι τα ικέα και οι υπόλοιπες πολυεθνικές έχουν έδρα τη πόλη σου. Δεκάρα δε δίνουν για σένα. Δεκάρα τσακιστή δεν αφήνουν στη θεσσαλία. Για κοίτα γύρω σου τη γειτονιά που μένεις. Δες τα λουκέτα των μεροκαματιάρηδων συμπολιτών σου και ζήτα τη γνώμη τους για τις πολυεθνικές που τους βγάλανε στην ανεργία.

10 συντριβάνια είναι τα αξιοθέατα στη πόλη σου και έχεις τα μούτρα και μιλάς? Άνοιξε καμιά οικονομική εφημερίδα και θα δείς πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Οι Βολιώτες έχουμε το πρώτο κατακεφαλήν εισόδημα στη θεσσαλία, ενώ η πόλη σου είναι απο τους πιο χρεωμένους δήμους στην Ελλάδα.

Τη Κυριακή κουρεύουμε τη προβατίνα και δε μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό. ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.

Υ.Γ  Όπως βλέπεις, εκτός όλων των άλλων εδώ έχουμε κ δημοκρατία. Ακόμα και ένας κομπλεξικός αγροτάκος μπορεί να πεί τη γνώμη του. Σε αντίθεση με το τυροχωριό σου που βασιλεύουν οι φασίστες. Κατάλοιπο βλέπεις της 7ετίας. Τότε που το παρεάκι των χουντικών, μαζί με παρατρεχάμενους ρουφιάνους της πόλης σου πήραν το λιμεναρχείο του Βόλου στα χωράφια της λάρισας. Άντρακλα................

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ