> Voliotaki: Νέοι διευθυντές στή ΔΕΗ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Νέοι διευθυντές στή ΔΕΗ



Από σήμερα, ανέλαβαν να ασκήσουν τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή Διανομής της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε. (Δ.Ε.Η. Α.Ε.) ο κ. Νίκος Αραβαντινός και του γενικού διευθυντή Μεταφοράς ο κ. Σπύρος Βάσσος. Με την ανάληψη των καθηκόντων από τους νέους γενικούς διευθυντές, η Δ.Ε.Η. έχει ως στόχο να...
 ενισχύσει την ανώτατη διοικητική ομάδα της Επιχείρησης με έμπειρα στελέχη.
Σχετικά με την επιλογή των δύο νέων γενικών διευθυντών, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Δ.Ε.Η. Α.Ε., Αρθούρος Ζερβός, δήλωσε τα ακόλουθα: «Οι νέοι γενικοί διευθυντές έχουν ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο να επιτελέσουν, καθώς στο πλαίσιο της προωθούμενης απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας οι Γενικές Διευθύνσεις Διανομής και Μεταφοράς, μέσω του νομικού διαχωρισμού, μετατρέπονται σε δύο εταιρείες κατά 100% θυγατρικές της Δ.Ε.Η. Α.Ε..
Η υλοποίηση του νομικού διαχωρισμού και η οργάνωση και ανάπτυξη των δύο θυγατρικών εταιρειών αποτελούν "μεγάλες προκλήσεις" για τον όμιλο της Δ.Ε.Η., αφού αυτές θα πρέπει να βελτιώσουν ολόπλευρα τις παρεχόμενες από αυτές υπηρεσίες σε όφελος, τελικά, όλων των καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας».