> Voliotaki: Προβλήματα με τίς εφημερίες στό Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Προβλήματα με τίς εφημερίες στό Γενικό Νοσοκομείο Βόλου


Γενική συνέλευση πραγματοποίησαν σήμερα οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου με κύριο θέμα την περικοπή των εφημεριών για οικονομικούς λόγους. Στα θέματα όμως συζήτησης τέθηκε και η μετακίνηση γενικών ιατρών στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, κίνηση η οποία χαρακτηρίστηκε παράνομη.

Στο μεταξύ η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου και ο Σύλλογος Εργαζομένων των Κέντρων Υγείας θα διοργανώσουν ανοιχτή ημερίδα για να αναδείξουν τα προβλήματα του Νοσοκομείου Βόλου.

Οι Διευθυντές των Κλινικών μαζί με το Επιστημονικό Συμβούλιο θα αποφασίσουν ποιες εφημερίες πρέπει να περικοπούν στο Νοσοκομείο Βόλου, έτσι ώστε το πρόγραμμα να είναι ασφαλές τόσο για τους γιατρούς, όσο και για τους ασθενείς.

Παράλληλα, οι γιατροί μίλησαν και για τις περικοπές που ενδεχομένως να δεχτούν στις απολαβές τους.