> Voliotaki: ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ "Α’ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2011"

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ "Α’ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2011"

Ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, διοργανώνει την πρώτη του κολυμβητική ημερίδα για παιδιά προπροαγωνιστικών κατηγοριών με την επωνυμία «Α’ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2011». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 10.00 π.μ.

Η διοργάνωση της ημερίδας αποτελεί το επιστέγασμα μιας προσπάθειας, που ξεκίνησε πριν από δύο περίπου χρόνια με την δημιουργία του κολυμβητικού τμήματος της Νίκης Βόλου. Στόχος της είναι, να γνωρίσουν τα παιδιά τη χαρά της συμμετοχής και να αναπτύξουν το στοιχείο της ανταγωνιστικότητας μέσα από τον συναγωνισμό.

Στους αγώνες αναμένεται να συμμετέχουν συνολικά 15 σωματεία από όλη τη Θεσσαλία και τη Λαμία με πολυπληθείς αποστολές. Η κολυμβητική ημερίδα «ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2011», έχει πάρει την έγκριση διεξαγωγής από την ΚΟΕ και επιδίωξη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» είναι οι αγώνες αυτοί να καθιερωθούν ως μία γιορτή της κολύμβησης στην πόλη μας, συμβάλλοντας στην διάδοση και ανάπτυξη του υγρού στίβου στην περιοχή μας.