Τα νούμερα έμπαιναν… τυχαία στο διάστημα 2001-2010
«Όλα τα νούμερα τα οποία παρήχθησαν για το ποιο ήταν το αποτέλεσμα της γενικής κυβέρνησης από το 2001 μέχρι και το 2010, ήταν νούμερα τα οποία μπαίνανε εντελώς τυχαία εκεί πέρα. Αν κάποιος από αυτούς οι οποίοι είχαν θέση ευθύνης στο Γενικό Λογιστήριο ή ήταν υπουργοί Οικονομικών, μπορεί να έρθει και να με διαψεύσει, να έρθει και να μου πει ότι ναι, εμείς είχαμε επίσημα στοιχεία».Είναι η αποστροφή του Φίλιππου Σαχινίδη στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, με την οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο υφυπουργός Οικονομικών παραδέχεται ότι το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ακολουθούσε τακτική ανακριβούς αποτύπωσης των οικονομικών στοιχείων.
Η οποία όμως, όπως ξεκάθαρα αναφέρει, συνεχίστηκε και μετά την αλλαγή της κυβέρνησης το 2009. Να συμπεράνουμε λοιπόν ότι η κυβέρνηση μόλις το τελευταίο δίμηνο κατάφερε να ελέγχει το Γενικό Λογιστήριο;
newsbeast
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ..ΠΟΙΗΤΗΣ;
ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ.
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑ ΧΑΒΑΛΕΤΖΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΦΛΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ... ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.