> Voliotaki: ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ

Τις πταιει; Για δεύτερη φορά μέσα στον λίγο καιρό που έχει αναλάβει η νέα δημοτική αρχή, με τους νέους υπηρεσιακούς παράγοντες, μένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Βόλου. Ποιός φταίει; Οι πολιτικοί ή οι διοικητικοί παράγοντες; Μήπως και οι δυο;

Υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά (μάλλον τρία), δημοτικοί υπάλληλοι (πληρωμένοι), υπάλληλοι νομικών προσώπων (απλήρωτοι) και συμβασιούχοι (που πληρώνονται στη χάση και στη φέξη).

Αν δεν ήταν έτοιμοι οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις θέσεις ευθύνης, αλλά και τις πληρωμές των εργαζομένων, που είναι μια πάγια διαδικασία και στο νέο Δήμο, τότε να πάνε σπίτι τους.

Οι νέοι Δήμοι έχουν άλλες απαιτήσεις και σοβαρότερες υποχρεώσεις, που σε αυτές ή θα τα βρουν μπαστούνια ή θα τα κάνουν σαλάτα.;!;!;!.

Ας αναλάβουν όλοι την ευθύνη πους τους αναλογεί, να βάλουν τάξη και σειρά, γιατί οι εργαζόμενοι είναι το μεγάλο κεφάλαιο στο Δήμο. Και ως γνωστόν νηστικό αρκούδι (και μάλιστα δυο φορές, μια απλήρωτοι και μια από τις περικοπές και την λιτότητα) δεν. . . . δουλεύει, σωστά τουλάχιστον.

Α! το παραμύθι, ότι δεν υπάρχουν λεφτά, έχει τελειώσει, γιατί αυτά για τους μισθούς κουτσά στραβά τα δίνει το κράτος.

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ