> Voliotaki: Οι απολυμένοι της σημερινής μέρας Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Οι απολυμένοι της σημερινής μέρας Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β.

Αγαπητό Βολιοτάκι,
Να παραμείνεις όπως είσαι, γιατί πρέπει να μαθαίνουμε ποιοί και πώς διέλυσαν και διαλύουν αυτή την πόλη.

Τώρα έρχομαι στο θέμα μας που είναι οι ΔΕΚΑ καινούργιες απολύσεις συμβασιούχων της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β., που σημαίνει ΔΕΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ξεκινουν να υποφέρουν. Χθες σε συνεδρίαση του Δήμου Αθηναίων πάρθηκε απόφαση να παραμείνουν στην θέση τους και με την ΝΟΜΙΚΗ υπηρέσια του δήμου να τους κρατήσει στο πόστο τους και τώρα θα σας μιλήσω για τους δέκα συμβασιούχους της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β.

Τα τέσσερα άτομα δουλεύουν στην αποχέτευση και τα έξι στις βλάβες της ύδρευσης (στις γούρνες). Προεκλογικά ο Κος Νάνος, ο Κος Πατσιαντας και η Κα Ζέττα Μακρή, σε ερώτηση που τους έκαναν οι συμβασιούχοι, είπαν οτι δεν θα απολύσουν κανέναν εργαζόμενο, διότι οι συγκεκριμένες θέσεις καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Θα ήθελα, οι συγκεκριμένοι πολιτικοί, έστω και από την αντιπολίτευση, να πιέσουν, για να γίνουν αυτά που έταξαν, γιατί πιστεύω, ότι έχουν λόγο τιμής...

Αν αυτή την επιστολή την διαβάζουν δημοσιογράφοι, που έχουν βήμα σε ράδιο, θα ήθελα να βγάλουν τους συγκεκριμένους πολιτικούς, να μας απαντήσουν, επί αυτού του θέμάτος... Εμείς δεν ζητάμε μονιμοποίηση, ζητάμε να δουλέψουμε μέχρι να προσληφθούν καινούργοι. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΜΕΣΟΝ. Άλλωστε τα χρήματα που παίρνουμε, δεν τα πληρώνει ούτε ο Κος Δήμαρχος, ούτε το κράτος. Τα πληρώνουν, οι γονείς μας, τα παιδιά μας, τα αδέρφια μας (κατανάλωση νερού).

Απευθύνομαι προς το Δήμαρχο και τον τωτώ το εξής: ''Η ύδρευση θα σωθεί από τις 10
απολύσεις, των 800Ε το μήνα?'' Άλλωστε εμείς,οι 10 δουλεύαμε όλο το 8ωρο. Δεν βάλαμε μέσον να γίνουμε και εμείς σύμβουλοι του Δημάρχου.

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ