> Voliotaki: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Καταρχας καλη χρονια στους απανταχου βολιωτες και αυστριακους.. εγω αυτο που θελω να αναφερω για να μην τα μπερδεβουν τα πραγματα οι φιλαθλοι της νικης ειναι οτι κανενας φιλαθλος του ολυμπιακου δεν τους κατηγορησε επειδη πηγαν στην κερκιδα του πανιονιου αντι να ερθουν στη κερκιδα τη δικια μας..( οι εκ της νεας ιωνιας συνεχιζουν να υποστηριζουν οτι ολοι εμεις οι ολυμπιακοι θελουμε να ερθουν στην ομαδα μας για να εχουμε περισσοτερο κοσμο και αυτο γραφουν ολοι οι νικιωτες που εστειλαν επιστολη....)

Η κουβεντα γινεται -τουλαχιστον απο εμας- στο αν ειναι λογικο κατοικοι της πολης του βολου να πηγαινουν στο γηπεδο μιας αλλης ομαδας για να υποστηριξουν μια αθηναικη ομαδα.. Και αυτοι που στην ουσια γελοιοποιηθηκαν σε αυτην την ιστορια ειναι οι 70 περιπου φιλοι τησ ομαδας των δυτικων προαστιων -οπως ειπε ενας φιλος πιο κατω ακομα γελαν καποιοι αθηναιοι που ηρθαν απεσταμενοι απο τη σουπερλιγκα για τον αγωνα..

Εμας λοιπον καθολου δε μας ενδιαφερει να ερθουν να υποστηριξουν και το πανιωνιο και ολες τις αλλες προσφυγικες ομαδες που θα παιξουν στο γηπεδο μας  -αν βεβαια τους το επιτρεψουν οι αντιπαλοι οπαδοι, γιατι στα πανιωνακια που οπαδικα δεν εχουν μεγαλη διαφορα απο την ομαδα τους 2000 και 3000 μαζεβουν στο γηπεδο τους αλλωστε οι πανιωνιοι, δε βρηκαν αντισταση οπως φαγαν πορτα π.χ. απο τους συμπροσφυγες τους αεκτζηδες η απο τους παοκτζηδες που θα ερθουν την αλλη αγωνιστικη και αν ειναι τοσο πια ταυτισμενοι οι φιλοι της νικης με το ιστορικο τους παρελθον ας παν να τολμησουν μια συμφιλιωση με τους θεσσαλονικεις να δουμε αν οι οπαδοι του παοκ θα τους δεχτουν....

Εμενα επομενως και τους περισσοτερους φιλους της ομαδας μας δε μας ενδιαφερει αν ερχοντε να υποστηριξουν τον καθε αντιπαλο μας.. Προσωπικα αυτο που θελω να επισημανω ειναι οτι δε γινεται να λεγεσαι νικη βολου και να μενεις στην πολη του βολου και σε καθε πολη και γηπεδο που πας να βριζεις τον βολο.. σεβομαι την φιλια τους με καποια ομαδα λογω προσφυγιας αλλα δε νομιζω π.χ. σε εναν αγωνα παναθηναικου- νικης οι πανιωνιοι που θα παν -αν πανε- να βριζουν την πολη της αθηνας ,,, η ας πουμε σε ενα αγωνα αρης-νικη να πανε   παοκτζηδες και να βριζουνε την θεσαλονικη..

Ετσι λοιπον ειναι ξεκαθαρο οτι υπαρχει κομπλεξ  μονο απο την πλευρα της ομαδας της μαιανδρου για την ομαδα μας και την πολη και πως αλλιως να γινοτανε αφου η μια ομαδα εχει ως αντιπαλο της μονο εμας και τον προεδρο της ομαδαρας μας ενω εμεις σαν οπαδοι εχουμε για αντιπαλους τους οπαδους του πειραια της αεκ του παοκ του παναθηναικου της αελ κλπ... μιλαμε επομενως για εντελως αντιθετα μεγεθη και καλυτερα να σταματησει η υποθεση εδω και να ασχοληθει ο καθενας με την ομαδα του και τα θεματα της καθεμιας ..

Υ.Γ. καλη χρονια και στα παιδια του μπλογκ πολυ σωστα αυτα που γραφεται για τους ''πολιτικους αρχοντες'' τοσο σε εθνικο οσο και σε τοπικο επιπεδο αλλα πραγματικα δε μπορω να καταλαβω τις βρισιες και τη κριτικη στον προεδρο της ομαδας μας.. και εγω και πολλοι βολιωτες οταν ηρθε ο αχιλλεας μπεος στην ομαδα ειχαμε καποιες αντιρρησεις σαν οπαδοι αλλα δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος αυτη τη στιγμη να του πει κατι που εταξε σε ολους εμας και δεν το εκανε .. επαναλαμβανω αναφερομαι στην μεχρι τωρα πορεια του στην ομαδα αφου αν γινει κατι κακο στην ομαδα οι φιλοι και οπαδοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ θα ειναι οι πρωτοι που θα αντιδρασουν..

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ