> Voliotaki: ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

Αγαπητό/α βολιωτάκι/α
Παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό με μεγάλο ενδιαφέρον το blog σας. H προσπάθεια σας είναι αξιέπαινη. Kυρίως για  εμάς τους βολιώτες που ζούμε εκτός Βόλου αποτελείτε σημείο αναφοράς για τις ειδήσεις της αγαπημένης μας πόλης. 
 
Eίναι η πρώτη φορά που επικοινωνώ μαζί σας και ειλικρινά λυπάμαι που δεν το κάνω για κάποιο ευχάριστο λόγο. Έμεινα εμβρόντητος  με  την ανάρτηση σας με τίτλο "Τα αγάλματα". Θα μπορούσα να καταλάβω αν είχε γίνει από έναν οπαδό του ολυμπιακού βόλου αλλά με λύπη βλέπω ότι η ανάρτηση έγινε από το βολιοτάκι. 
 
Kαλά κάνετε και χαίρεστε για τη νίκη του ολυμπιακού, αλλά δεν καταλαβαίνω εκείνο το "χανουμάκι της νίκης της κομμώτριας εξαδέλφη" που κολάει ρε παιδιά??? Γιατί αναπαράγετε αυτή την αηδία που είχε πει ο μπέος? Κερδίζει ο ολυμπιακός την αεκ και εσείς τα βάζετε με την νίκη? 
 
Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί μια νίκη του ολυμπιακού βόλου στην αθήνα πρέπει να καταλήξει σε ενδο-βολιώτικη κόντρα? Επαναλαμβάνω πως αν η ανάρτηση είχε γίνει από οπαδό, ως οπαδός και εγώ θα το καταλάβαινα, αλλά εσείς ρε παιδιά γιατί?
 
Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση που μας παρέχετε, τους χαιρετισμούς μου σε εσάς και στα ανά τον κόσμο βολιοτάκια, και με την ευκαιρία, έναν ιδιαίτερο χαιρετισμό στον φίλο μου γιώργο κουμιώτη με την ευχή για γρήγορη δικαίωση!
 
ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ