> Voliotaki: ΝΑΙ! ΕΝΑΣ "ΒΟΛΟΣ" ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΝΑΙ! ΕΝΑΣ "ΒΟΛΟΣ" ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ

Χθες δεν έδωσα πολύ σημασία, αν και η αλήθεια είναι ότι ήταν ενδιαφέρουσα η πρόταση (όχι καινούρια πάντως) που έκανε ο φίλος για την ενοποίηση όλων των ομάδων μας κάτω από την ονομασία «ΒΟΛΟΣ», με σήμα αυτό της πόλης μας και θα περίμενα μια σοβαρή συζήτηση (και έμφαση του θέματος από εσάς).

Σήμερα και διαβάζοντας τα μηνύματα κάποιων που του επιτέθηκαν αδικαιολόγητα (ο ένας μέχρι και πως γράφεται η ΑΡΓΩ δεν ήξερε τρομάρα του ο μεγάλος Βολιώτης!)  διαπιστώνω ότι τον επαληθεύουν απόλυτα σε αυτά που είπε περί κομπλεξικών και παθών/λαθών του παρελθόντος. Προφανώς κάποιοι οπαδοί του ΟΣΦΠ φοβήθηκαν μήπως χάσουν τον «μικρό αδερφό τους» μόνο έτσι μπορώ να δικαιολογήσω απόψεις του στυλ «ας πάει καλά η ομάδα και ας στήνουμε και κανένα αγώνα». Τις απόψεις ότι ο αγώνας ήταν καθαρός χθες και περί συνομωσιολόγων δε θα τις κρίνω καν...

Εγώ ως Βολιώτης που δεν έχω χάσει αγώνα εδώ και 5 χρόνια ντράπηκα και μετάνιωσα χθες για το θέατρο του παραλόγου που παίχτηκε στην πλάτη και στην τσέπη μας. Προτιμώ 1.000 φιλάθλους σε καθαρό αγώνα παρά 20.000 σε στημένο. Και ΝΑΙ πιστεύω ότι πρέπει να ανοίξει συζήτηση για τη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας της πόλης μας. Όλοι ξέρουμε ότι όταν ο Μπεος βγάλει τα λεφτά που θέλει θα αφήσει καμμένη γη πίσω του και μία ομάδα ασανσερ ανάμεσα από τις κατηγορίες όπως δυστυχώς έχουν καταντήσει και τη Νίκη. Ας χτίσουμε φέτος που είναι ευκαιρία το μεγάλο ΒΟΛΟ. Ας αφήσουμε τη μιζέρια πίσω μας.

Συγχαρητήρια στο blog σας που δημοσιεύει όλες τις απόψεις. Σας ευχαριστούμε παιδιά. Συνεχίστε!

Βασίλης

ΑΠΟ:  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ