> Voliotaki: Για το εργοστάσιο στον Πλάτανο Αλμυρού

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Για το εργοστάσιο στον Πλάτανο Αλμυρού

Γειά σας ρε voliotakia, είμαι εγώ πάλι, ο ενοχλητικός από τον Πλάτανο, ο χωριάτης που με της καταγγελίες του ανάγκασε το almyros-lifestyle.blogspot.com να κλείσει και μάλιστα χωρίς να το αναφέρει, σε μια νύχτα δηλαδή στα καλά καθούμενα, το γιατί το καταλαβαίνετε, δεν είναι περίεργο όμως πως αυτή που υπηρετούνε την δημοκρατία και έχουν να πούνε κάτι για όλα, δεν αναφερθήκανε σε αυτό, για σένα λέω κύριε Tσιντσίνη, καλά κατάλαβες, γιατί ξέρω πως το voliotaki το έχεις αρχική σελίδα στο pc σου, γιατί τρέμεις της αλήθειες.

Μιας και αναφέρθηκα σε σένα, να σε ρωτήσω, όταν έβαζες ολοσέλιδα στην εφημερίδα σου τον Σπηλιόπουλο κάθε Κυριακή το έκανες αφιλοκερδώς??? Γιατί για να διαφημιστεί κάποιος στην φυλλάδα σου του κόβεις τον κώλο.

Λοιπόν voliotakia κάναμε πολύ μεγάλο αγώνα για το εργοστάσιο πυρήνα στον Πλάτανο, ήρθαν, είδαν, διαπιστώσανε παραβάσεις, διαπιστώσανε πως λειτουργεί παράνομα, χωρίς άδεια, διαπιστώσανε πως τα λύματα πέφτουνε σε ποτάμι και βλάπτουν τον υδροφόρο ορίζοντα και το αποτέλεσμα ξέρετε ποιό είναι, να κλίσεί το σχολείο του Πλατάνου που έχει περίπου 40 παιδάκια.

Καλά καταλάβατε, από του χρόνου δεν θα έχουμε σχολείο, δεν ξέρω, αλλά μάλλον το σχολειό ρυπαίνει περισσότερο τα μυαλά τον παιδιών και τα κάνει ελεύθερα, τα μαθαίνει να αναπνέουνε καθαρό αέρα και αυτό κάνει κακό στους άπληστους αχόρταγους, οπότε κλειστό να πάει στο διάολο για σχολείο, γιατί ενοχλεί το εργοστάσιο.

Καταντήσαμε κύριοι, καταντήσαμε.

Aρχίσανε οι φασίστες να διαμαρτύρονται για φασιστική συμπεριφορά της δημοκρατίας.
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτούς που κάνουνε ένα blog, μακάρι να είχα τις γνώσεις και το θάρρος να το κάνω και εγώ, πάνω από όλα να ξεπεράσω τον φόβο να τα βάλω με όλους αυτούς τους περισσοτερους από μένα και αυτό για το κοινό συμφέρον, σας θεωρώ σύγχρονους ήρωες, σας ευχαριστώ και σας θαυμάζω.

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ