Λοιπόν, κωλοπαιδαράδες της τοπικής δημοσιογραφικής μας κατάντιας, κάπου εδώ τα ψέματα τελείωσαν. Δεν είχατε πάρει φαίνεται χαμπάρι ούτε τί ακριβώς είστε, ούτε τί ακριβώς πρεσβεύετε. Υπηρέτες είστε ρε καθίκια, υπηρέτες θα έπρεπε να είστε του δημοσίου συμφέροντος, όπως απαιτείτε να είναι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, οι ΜΠΑΤΣΟΙ, οι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ, οι ΠΑΠΑΔΕΣ και κάθε άλλος που κράζετε με τα ρεπορτάζ σας.
Εσείς ρε κουφάλες πότε θα κάνετε αυτοκάθαρση ή νομίζετε ότι και στην περιοχή μας δεν υπάρχουν οι γνωστοί ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ, ΤΣΙΜΕΣ και ΠΑΠΑΧΕΛΕΟΙ. Υπάρχουν και ορισμένοι είναι χειρότεροι και από αυτούς. ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙ-ΤΟΜΑΡΟ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ?
ΛΟΙΠΟΝ, ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, ψάξαμε και βρήκαμε ότι κάποιοι συγκεκριμένοι από εσάς είχατε ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, καταφέρνοντας έτσι εσείς να εισπράττετε έναν επιπλέον σχεδόν μισθό και ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΑΥΤΟΣ, παράλληλα με τις δύο θέσεις του στο δημόσιο, να έχει έναν τεράστιο στρατό δικών του δημοσιογράφων.
ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕΜΑΛΙΑ.
ΚΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ, Ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.
ΛΙΑΚΟ ΤΣΑΜΠΑΡΔΟΥΚΑ, ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΣΤΕ,
ΝΕΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ,
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ
