Το ξέρεις Απόστολε Παπατόλια ότι πέρασαν από τα ταμεία της εταιρίας μαϊμού, αυτή που την λένε πότε Πήλιο όρος, πότε Κενταύρων όρος, πάνω από 1.000.000 ευρώ σε δυο χρόνια, 2008 έως σήμερα και δεν έχει μείνει τίποτα, όπως λέει η πρόεδρος τρομάρα της, τα φάγανε όλα Απόστολε.
Από που το βγάζουμε το 1.000.000 εσύ το ξέρεις, αλλά για να το μάθουν και τα βολιωτάκια και όχι μόνο, λοιπόν γράφε:
300.000 ευρώ το πρώτο μετοχικό κεφάλαιο με την ίδρυση της εταιρίας, άλλα 300.000 ευρώ μετά τον πρώτο χρόνο αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, μας κάνουν 600.000, τα έσοδα δύο ετών από την λειτουργία του χιονοδρομικού που ξέρουμε από πρώτο χέρι ότι ήταν τουλάχιστον 400.000 ευρώ, νάτο το 1.000.000 ευρώ κύριε νομάρχα.
Έφαγε η εταιρία δηλαδή πάνω από 1.000.000 μαζί με κάτι εργολαβίες, με απευθείας ανάθεση, ξέρεις εσύ και η φίλη σου, εκείνες τον 50.000 ευρώ, για συντηρήσεις ενός χιονοδρομικού κέντρου έτοιμου να καταρρεύσει, αυτό το κέντρο πού όταν ανέλαβες νομάρχης είχες το θράσος να λες ότι θα του έδινες το φιλί της ζωής.
Λοιπόν Απόστολε εάν δεν ζητήσεις την παραίτηση της προέδρου της εταιρίας που διαχειρίζεται το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου και να ελεγθούν όλα τα έξοδά της εδώ και τώρα, είναι σα να συναινείς στο μεγάλο φαγοπότι που έχει στήσει η Τσαλίκη με κάτι λογιστές, ξέρεις ποιούς λέμε και θα είσαι συνένοχος στην κατάχρηση δημοσίου χρήματος, που ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει.
Ένα μόνο θα σου πω, ξέρουμε πολλά για κάτι ταξίδια σε χιονοδρομικά κέντρα του εξωτερικού, εκπαιδευτικά υποτίθεται χαρακτήρα της προέδρου να μάθει πώς λειτουργούν μετά της οικογενείας, για κάτι τιμολόγια εικονικά που αντί του κανονικού ποσού αναγράφετε μεγαλύτερο και πολλά άλλα.
Θα περιμένουμε αντιδράσεις και θα επανέλθουμε. Έρε γλέντια, έτσι είναι ρε μάγκες. Μας κλέβουν, μας κλέβουνε, μας κλέβουνε και εμείς τους ψηφίζουμε. Καλά μας κάνουν, αυτό μας αξίζει, η Τσαλίκη με 6.000 ψήφους, ήμαρτον.
ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ, ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΣΑΛΙΚΗ,
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ?
ΑΠΟ: VOLIOTAKI
