> Voliotaki: ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!!

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!!

Αγαπητό Voliotaki,
Σε παρακολουθώ καθημερινά και με αφορμή την ανάρτησή σου για τον Πελεκάνο, θα ήθελα να σχολιάσω την επιλογή των αντιδημάρχων.
 
Δεν έχω κάτι προσωπικό με αυτούς που θα αναφέρω. Τους περισσότερους τους γνωρίζω απο τα... φυλλάδια τους, που πατούσα κατά την προεκλογική περίοδο.
 
Έχουμε λοιπόν και λέμε:
Νίκος Μαυρόπουλος, Διευθυντής ΕΤΕ Ν. Ιωνίας. Παντελής Πελεκάνος, υπάλληλος Υπουργείου Δημόσιας Τάξης (πρώην). Νίκος Στόικος, υπάλληλος Υπουργείου Οικομικών. Νατάσα Οικονόμου, εκπαιδευτικός και Γιάννης Γκουντέλιας, εκπαιδευτικός.

Είμαι σίγουρος οτι ο Δήμαρχος, αλλά και οι ίδιοι γνωρίζουν τι προβλέπεται από τον "Καλλικράτη", σχετικά με την απαλλαγή από τα εργασιακά τους καθήκοντα. Επειδή ο Βόλος δεν έχει 200.000 κατοίκους, οι αντιδήμαρχοι δημόσιοι υπάλληλοι δικαιούνται δυο μήνες επιπλέον άδεια ή απαλλαγή δύο ωρών καθημερινά.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Δήμαρχος θεωρεί αρκετό το χρονικό διάστημα των δυο ωρών για να επιτελέσουν τα καθήκοντά τους, εκτός και αν πιστεύει οτι οι προϊστάμενοι των κυρίων αυτών θα τους απαλλάξουν από τα δημοσιουπαλληλικά τους καθήκοντα.
 
Σε μια περίοδο που τα πάντα ανατρέπονται κάποιες ξεπερασμένες αντιλήψεις ζουν και βασιλεύουν.

Αλήθεια, τι θα κάνει ο δήμαρχος αν οι προϊστάμενοι κάποιων από αυτούς τηρήσουν το νόμο και δεν τους απαλλάξουν; Θα λυθούν τα προβλήματα του τόπου μας με παρτ-τάιμ αντιδημάρχους;

Κάποιοι από τους προαναφερθέντες (Πελεκάνος, Γκουντέλιας, Οικονόμου) λουφάρουν από τις δουλιές τους πολλά χρόνια. Οι προϊστάμενοί τους, θα κλείσουν τα μάτια ή φοβούμενοι την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος θα εφαρμόσουν το νόμο;
 
Περιμένω μια απάντηση από το Δήμαρχο αλλά και τους προϊσταμένους των αντιδημάρχων.

Φιλιά και θα επανέλθω.

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ, ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ 
ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ?

ΑΠΟ: VOLIOTAKI